Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

de:
12 iun. 2021
Scandal ca la ușa cortului! Elena Ionescu și Cristina Șișcanu s-au luat la ceartă în direct! De la ce a pornit totul

Un scandal monstru a avut loc în direct, iar protagonistele sunt Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu și Elena Ionescu. Cele două vedete s-au jignit reciproc, totul în fața telespectatorilor. 

Scandalul a pornit de la soția lui Mădălin Ionescu, care nu are o părere prea bună despre Elena Ionescu. Aceasta a numit-o ca fiind agresivă și mai mult de atât ”modestă intelectual”. 

Cristina Șișcanu a jignit-o pe Elena Ionescu 

Cristina Șișcanu susține că ea o cunoaște pe Elena Ionescu din mai multe conjuncturi, iar aceasta obișnuiește să aibă fel de fel de ieșiri nervoase, de la insulte până la înțepături. 

”A fost o situație absolut aberantă, dar nu m-a surprins pentru că eu o cunosc pe Elena din alte conjucturi și acolo avea ieșiri asemănătoare. A început cu niște insulte pe care eu nu le-am înțeles, chiar de când am venit m-am ales cu înțepături din partea ei. Pe noi ne desparte un ocean, ea este agresivă și modestă intelectual, nu am ce să împart cu ea”, a mărturisit Cristina Șișcanu, în cadrul unei emisiuni. 

”Frustrarea din interior se reflectă”

Cum era de așteptat, Elena Ionescu a răbufnit și ea după afirmațiile făcute de soția lui Mădălin Ionescu. Vedeta a numit-o pe Cristina Șișcanu frustrată, mărturisind că nu are ce împărți cu ea, iar toate răutățile pe care le tarnsmite sunt gratuite. 

Mai mult de atât, aceasta susține că astfel de lucruri se spun în mediul privat și nicidecum în cadrul unei emisiuni televizate. 

”Nu avem de ce să avem discuții de genul acesta și chiar mi-ar fi plăcut să te văd altfel după toată perioada asta. Dar probabil că na, frustrarea din interior se reflectă uneori. Până la urmă nici nu știu ce avem de împărțit ca să ai răutăți gratuite. Ignoranța afișată atunci când sunt camerele este mult mai eficientă decât a da un argument pe care, evident, nu îl ai.

Când te întorci acasă și nu se întâmplă ceva, te apuci să vorbești prost. Mi-ar plăcea ca de acum încolo, dacă ai ceva să-mi spui, să îmi spui personal”, a spus Elena Ionescu.

”Încearcă să pară diplomată”

Vedeta a mai mărturisit că în fața camerelor de filmat Cristina Șișcanu face eforturi uriașe pentru a fi diplomată. Zâmbește fără argumente, are grijă să nu dea replici proaste, iar în viața reală preferă să spună totul ”pe la spate” în loc să transmită mesaje cu subînțeles. 

”Bineînțeles, ca de fiecare dată, și în această emisiunea ea va trata totul prin ‘diplomația’ de a zâmbi fără a avea un argument, pentru a nu da replici proaste. Când s-a dat drumul la camere, Cristina a zis că ea nu vrea să mai vorbească de față cu copiii. Asta e metoda prin care nu ai ceva de spus și preferă să spună pe la spate, în loc să spună în față: Da, femeie, sunt frustrată”, a mai spus ea.