Scandal de proporții la Kanal D! Vorbe grele aruncate de soțul unei vedete. S-a ajuns prea departe

08 mart. 2020
Scandal de proporții la Kanal D! Vorbe grele aruncate de soțul unei vedete. S-a ajuns prea departe

Un nou scandal de proporții la Kanal D. Soțul unei cunoscute vedete s-a dezlănțuit pur și simplu pe rețelele de socializare. S-a ajuns prea departe.

Scandal de proporții la Kanal D!

Andreea Tonciu face ce face și se implică într-un nou scandal la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’! Concurenta show-ului de modă de la Kanal D a fost aspru criticată, după ce Bianca Drăgușanu a făcut public un video în care mărturisea că singura vedetă de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ este Andreea Tonciu.

În scandal s-a implicat și Bianca Drăgușanu. Aceasta le-a numit ‘sorcove’ pe celalalte concurente de la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, motiv pentru care bruneta a primit numeroase comentarii răutăcioase din partea oamenilor pe Instagram.

Soțul Andreei Tonciu, Daniel Niculescu, a intervenit și i-a luat apărarea mamei fiicei lui. ‘Spune-i în față ei sau mie dacă ai tupeu, nu pe online și cu un cont fals. Păi, mătur cu tine și cu toți cei care vorbesc prost. Vă faceți conturi false și comentați’, a scris Daniel Niculescu unui internaut.

Andreea Tonciu a vorbit și despre reacția Biancăi Drăgușanu la adresa sa. ‘Este strict părerea Biancăi. Râd … că nu sunt celebritate. Eu sunt o persoană care nu mă consider o vedetă, Ilinca. Mă consider o persoană, care plac publicului pentru felul meu de a fi și pentru nebunia pe care o am.

Eu nu sunt dansatoare, eu nu sunt cântăreață, nu sunt nimic… Sunt o simplă fată, femeie’, a declarat vedeta, conform Kanal D.