Toggle Menu
  1. Home/
  2. News/

Scandal imens! Cabral, acuzații fără precedent: “Da, colegii vinovați (…) niște tâlgari de trei lei”

Cabral a simțit că este momentul să ia atitudine și intervine în centrul unui scandal imens, care a fost filmat cu telefonul. Este vorba despre deja povestea celebră în care un tânăr prin fără bilet de controlorii RATB este împins, umilit și jignit. Cu toate că mersul fără bilet este rușinos și trebuie sancționat, nu cu o astfel de atitudine barbată se rezolvă situațiile de acest gen. Același lucru îl sugereaza și Cabral într-o postare pe blogul său.

“Am şi eu câteva povești cu ei de pe vremea liceului, când îmi prindeau uneori colegii fără bilet și efectiv îi buzunareau în plină stradă pentru a lua câțiva lei pentru șpagă. Da, colegii vinovați. Dar… da, controlorii niște tâlhari de trei lei. Am mai scris pe blog despre controlori de-a lungul timpului și uneori articolele au adunat alte povești mizerabile generate de ei. Acum controlorii RATB lovesc din nou. Sigur, nu avem filmul complet al evenimentelor. De aceea nici nu spun că băiatul ce pare agresat are sau n-are dreptate. Dar ce e sigur este că golanii ăștia din film, cu veste de controlor RATB pe ei, au un comportament și un limbaj pe care l-am văzut doar la ultimii bișnițari ţepari și violenți care populau acum mulți ani Târgul Vitan. Și sunt foarte sigur că salariile pe care le încasează sunt condiționate de niște regulamente interne cu care s-au șters… pe picioare, de data asta. Inadmisibil”, a scris simpaticul prezentatorul Pro Tv pe blogul său.

Bărbatul surprins de controlori fără bilet, vizibil agresat de aceștia, și-a scos telefonul mobil şi a filmat întreaga scenă atunci când a văzut cum se comportă cei care în mod normal aveau de urmat un protocol. Clipul a ajuns viral pe facebook și s-a lăsat cu repercusiuni. Din păcate, numai atunci când sunt făcute publice se ia atitudine, zecile de reclamații scrise sau verbale rămânând de obicei fără niciun ecou.

Poate te interesează și…

Advertisement

Fără precedent! Pro Tv acuzat de CNA de manipulare! Despre ce este vorba mai exact

Șoc maxim în showbizul românesc! Două vedete care-și declarau recent iubire eternă divorțează

ISIS a distrus o companie românească de top! Cum a fost posibil

loading...

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție