Scandal imens după finala Asia Express! Speak și-a ieșit din minți. Acuze grave la adresa unui trust de presă

24 apr. 2020
Scandal imens după finala Asia Express! Speak și-a ieșit din minți. Acuze grave la adresa unui trust de presă

Scandal imens la finalul celui mai vizionat show TV din România. Sunt acuzații extrem de grave la adresa unui trust de presă. Chiar o vedeta și-a ieșit din minți și a spus totul.

Scandal imens după finala Asia Express!

Asia Express a avut parte de audiențe de senzație, dar la final a izbucnit un scandal imens. Speak și-a ieșit din minți și a avut o reacție dură pe rețelele de socializare. Cântărețul s-a răfuit cu două reviste care ar fi divulgat câștigătorii concursului în urmă cu aproximativ o lună, atunci când aceștia au dat un interviu.

Speak a ținut să le ”mulțumească” jurnaliștilor de la revistele Unica și Viva care ar fi divulgat presei adevărații câștigători ai competiției Asia Express, cu câteva săptămâni în urmă.

O ședință foto publicată pe rețelele de socializare de concurenții Asia Express pentru revista Unica, la începutul lunii aprilie, întărește acuzațiile lui Speak, conform cărora resposabili de această lipsă de fairplay sunt chiar cei de la Unica.

În timpul interviului susținut pentru revistă, concurenții le-ar fi divulgat jurnaliștilor adevărații câștigători, iar aceștia nu ar fi păstrat secretul.

”Am povestit pentru @unica.romania cum a fost experienta noastra in Asia Express Romania. Am facut si niste poze de colectie :)”, a scris chef Sorin Bontea pe contul său de Instagram în urmă cu două săptămâni.

Speak i-a și amenințat pe cei de la Unica. ”Acum că s-a terminat, vreau să mulțumesc revistei Unica și revistei Viva și celorlalte reviste din trusturi, care au dat o dovadă foarte mare de fairplay, de jurnaliști.

Jurnaliști cu care noi am lucrat și pentru care am făcut niște ședințe foto. Puteam să facem pentru alte reviste foto, dar am făcut pentru ei. Au dat anunțul cine a câștigat Asia Express. Mi se pare penibil ceea ce ați făcut și trebuie să vă gândiți că altă dată când o să apelați la noi o să vă răspundem cu aceeași promptitudine și cu același fairplay. Vă mulțumim frumos!”, a tunat Speak.