Scandal imens la Kanal D! Andreea Mantea și-a ieșit din minți. Îi dă afară

Este scandal total la Kanal D. Vedeta Andreea Mantea și-a ieșit din minți în direct. Mai mult, bruneta a decis să descalifice mai mulți concurenți.

Scandal imens la Kanal D

Momente teribile la Kanal D, la una dintre cele mai viionate show-uri ale postului. Andreea Mantea s-a dezlănțuit. Vrea să dea afară mai mulți concurenți din emisiune. Sunt trei oameni aproape de descalificare: Roxana, Turcu și Ella.

Sunt clipe incredibile la Puterea Dragostei. Dacă Ella a cerut permisiunea de a merge la doctor în țară, prezentând dovada medicală, Roxana a plecat și s-a făcut nevăzută.

„Ella măcar a trimis foaie de la doctor, are o justificare. Înțeleg că are treburi personale, dar două zile sunt suficiente. O să luam atitudine și o să începem chiar cu Roxana. Am senzația că oricum nu se mai întoarce. Ideea este cât se poate de simplă, nu putem să ne batem joc”, a declarat prezentatoarea Andreea Mantea.

La întrebarea concurentului Turcu: „De ce nu o descalificăm pe Roxana?”, Mantea l-a amenințat și pe el cu descalificarea: „Pai asta spun. Poate îți și îndeplinim visul. S-ar putea să fie descalificată Roxana. Pleci și tu cu ea”.

S-au laut la bătaie în emisiune

Emisiunea Puterea Dragostei a fost plină de incidente. În urmă cu ceva timp, Turcu a agresat-o pe Roxana, pe motiv că i-ar fi atins într-un mod prea intim și provocator pe concurenții Gabriel și Cătălin, iar apoi ar fi negat acest lucru.

Roxana a mărturisit că îi este teamă ca bărbatul să revină în emisiune și că vrea să părăsească show-ul matrimonial dacă vine Alex Turcu, cel despre care se spunea că era iubitul ei.

„Nu știu cine l-a votat pe Turcu să revină în emisiune. Sunt străini! Dacă vine, plec eu! Vii după mine, viitorul meu iubit? Vine aici și-mi face scandal, crize de gelozie. E foarte posesiv, se supără foarte repede și nu vreau sa fie nervos!”, povestea Roxana.

Revista Presei