Scandal imens la Kanal D! Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, război pe platoul de filmare: A fost ca-n șatră

23 ian. 2020
Scandal imens la Kanal D! Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi, război pe platoul de filmare: A fost ca-n șatră

Scandal imens la Kanal D! A fost un adevărat război între două vedete autohtone. Este vorba despre Andreea Tonciu și Raluca de la Bambi. Totul s-a întâmplat pe platourile de filmare ale unei importante emisiuni a postului.

Scandal între Raluca Tonciu și Raluca de la Bambi

Noul sezon al emisiunii Bravo, ai stil de la Kanal D a început furtunos. Am avut parte deja de primele scandaluri între concurente. Scandalul a început între Raluca de la Bambi și Andreea Tonciu. Cele două sunt într-un adevărat război de ani de zile.

Raluca Tănase și Andreea Tonciu sunt la cuțite, Maria Ilioiu atrage antipatii pe bandă rulantă, iar Deea Codrea este deja în vizorul juraților din cauza stilului mult prea simplu afișat în prima ediție. Discuțiile interminabile vin mai cu seamă din rândul celor două foste iubite ale ex fotbalistului Nicolae Mitea.

Cele două care l-au împărțit pe Mitea nu se pot înțelege de nicio culoare în cadrul celui mai iubit show de modă din România. Andreea insistă că s-a schimbat extrem de tare și că a lăsat deoparte firea sa vulcanică, dar nu e deloc așa. Conform cancan.ro, bruneta este ironizată de echipă, dar este clar pe placul conducerii postului pentru că iscă dispute și face rating.

„Tonciu a primit la început note proaste, în primele ediții, așa că, ulterior, și-a chemat un taraf foarte mare, iar pe scena «Bravo, ai stil» a fost o adevărat șatră, cu lăutari… Culmea, pentru că Tonciu chiar s-a simțit în elementul ei, show-ul le-a plăcut și juraților, care i-au remediat catalogul”, a declarat unul dintre apropiații emisiunii de la Kanal D, conform sursei citate.

Cei care au crezut că fosta asistentă de televiziune s-a schimbat, s-au înșelat. Andreea face mereu scandal și înjură ca la ușa cortului pe oricine atunci când ceva nu-i convine. „Cele două nu se suportă și încearcă să stea cât mai departe una de cealaltă, dar cea mai afectată este Raluca, o fire sensibilă, care, inițial, când a auzit că vine și Tonciu la «Bravo, ai stil», nici nu a mai vrut să participe”, mai spun aceleași surse.