Scandal imens! Mario Fresh, surprins în tandrețuri cu altă puștoaică. Alexia Eram a rămas mască. Reacția fulger a fiicei Andreei Esca

22 nov. 2020
Scandal imens! Mario Fresh, surprins în tandrețuri cu altă puștoaică. Alexia Eram a rămas mască. Reacția fulger a fiicei Andreei Esca
Alexia Eram are de mai mulți ani o relație cu Mario Fresh

A călcat Mario Fresh strâmb? După despărțirea de Alex Velea, urmează acum una și de iubita lui de mulți ani, de care părea extrem de îndrăgostit, Alexia Eram? Imaginile publicate de jurnaliștii de la CanCan, în care tânărul îmbrățișa o puștoaică în parcarea de la Antena1 nu i-ar fi picat deloc bine fiicei Andreei Esca, conform surselor VoxBiz.ro.

Chiar dacă se pare că între Mario Fresh și fata care-l însoțea, nu ar fi nimic mai mult decât o amiciție, faptul că a fost expus mediatic în acest fel, ar fi deranjat-o destul de tare pe Alexia, care ține foarte mult la imaginea ei. Mama ei, Andreea Esca i-a impus, însă încă de la ultimul scandal cu Alex Velea și Antonia să nu mai apară în astfel de povești cu iz de circ mediatic.

Cum a reacționat Alexia Eram când și-a văzut iubitul în poze cu altă tânără

Așa că Alexia nu are decât să urmeze sfaturile mamei ei, care este astăzi cea mai populară vedetă de televiziune din România și care se bucură de un succes imens, chiar și după 25 de ani de prezentat Știrile Pro Tv.

Fiica Andreei Esca a ales să nu reacționeze în niciun fel după articolul în care CanCan îl arată pe iubitul ei îmbrățișând o altă tânără, în schimb pe pagina ei de Instagram a postat o fotografie într-o ipostază foarte provocatoare, în care transmite fanilor ei un mesaj subliminal: mai exact să aibă un weekend intens, cu multe provocări în ciuda panemiei, care a dat viața tuturor peste cap.

Alexia Eram se află în această perioadă în România, deși studiază la Londra, dar pandemia i-a permis să rămână în țară și să studieze online.