Scandal imens produs de Andreea Marin! Imaginile care i-au distrus imaginea. Totul a devenit public

30 mart. 2020
Scandal imens produs de Andreea Marin! Imaginile care i-au distrus imaginea. Totul a devenit public

Scandal imens cu Andreea Marin în prim plan. Au devenit publice imaginile care i-au distrus imaginea pur și simplu. Fanii s-au revoltat atunci când le-au văzut.

Scandal imens produs de Andreea Marin

Andreea Marin a șocat pe toată lumea în plină pandemie de coronavirus. Zâna surprizelor a sărit în ajutorul cadrelor medicale în această perioadă, prin organizarea unui convoi umanitar. Totuși, fanii i-au sărit în cap.

Andreea Marin şi fundaţia sa, “Preţuieşte viaţa!”, au organizat un convoi umanitar cu produse de peste 400.000 de euro. Vedeta se plânge însă că nu a fost sprijinită de autorităţi.

„Prefer să nu vorbesc despre cei doi miniștri cărora le-am trimis o scrisoare deschisă încă de acum 10 zile, cu două rugăminți simple, de bază, nu pentru mine, ci pentru întreaga societate civilă dispusă să ajute. Te duci pur și simplu cu obiectele donate la poarta unui spital, sau a unui centru de carantină? Nu, evident!”, a precizat Andreea Marin.

Dar acetea nu au fost singurele probleme ale vedetei. Bruneta a fost făcută praf pur și simplu pe rețelele de socializare. În ciuda efortului umanitar depus, s-au găsit voci care s-o critice pe Andreea Marin.

Chiar în ziua deplasării convoiului, vedeta a sosit la faţa locului, însoţită de un cameraman, şi echipată din cap până-n picioare: mască de protecție cu valvă FFP3, combinezon cu glugă de unică folosință și mănuși. Cameramanul ei nu avea însă absolut nicio protecţie împotriva COVID-19.

Mai mult, Andreea Marin s-a fotografiat alături de un medic, care nu era la fel de bine echipat. Asta a atras din nou nemulţumirea internauţilor.

„Doamna Marin, dar cum sunteți dumneavoastră atât de echipată (mască FFP 3, echipament de protecție) și doamna doctor doar cu o mască chirurgicală și un halat clasic care nu oferă protecție….Este penibil!!”

„Ne uităm cu ce este îmbrăcată doamna doctor. Nu a primit echipament necesar și așteaptă, pe când doamna Marin l-a achiziționat. Mi-ar fi rușine”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.