Scandal în Casa Regală! Ce a putut face Meghan Markle. Imaginile care spun totul

11 mart. 2020
Scandal în Casa Regală! Ce a putut face Meghan Markle. Imaginile care spun totul

Scandal total în Casa Regală britanică! Ultima șicare a lui Meghan Markle a lăsat cu gura căscată pe toată lumea. Au ieșit la iveală imaginile care spun totul.

Scandal total în Casa Regală

Ultima ieșire publică a lui Meghan Markle și a prințului Harry nu a fost așa cum și-ar fi dorit toată lumea. A fost o întâlnire tensionată între Meghan Markle și Kate Middleton. Cele două s-au văzut pentru prima oară în patru luni, după ce ducii de Sussex au anunțat că se despart de familia regală.

Presa britanică spune ca a fost o ”răceală” întâlnirea între cupluri, în special între cele două ducese, care s-au salutat extrem de formal.

Se pare că Meghan Markle și prințul Harry au participat la ultimul eveniment oficial, alături de familia regală britanică, pe data de 10 martie, la o slujbă de Ziua Commonwealth, care a avut loc la Westminster Abbey. Cele două ducese s-au salutat timid cu un simplu ”Bună”, de la depărtare, iar acest gest al lor a fost intens analizat.

Tabloidul britanic The Sun a relatat că și William și Harry și-au transmis salutări de la depărtare, apoi s-au ignorat complet. Expertul în limbaj corporal, Judi James, spune că ”tensiunea dintre cei patru era palpabilă”. Fanii familiei regale au fost dezamăgiți în special de comportamentul acestora, care acum par ca doi străini.

Toți cei patru au participat la slujbă împreună, iar ducii de Cambridge s-au așezat în fața lui Meghan Markle și a lui Harry. Ziarele scriu că ducii de Sussex au fost ”ignorați” pe parcursul slujbei.

Au tot existat zvonuri potrivit cărora prințul William și Kate Middleton nu au privit cu ochi buni ruperea ducilor de Sussex de orice familie și de orice îndatorire regală.

Meghan Markle a fost în centrul atenției din cauza ținutei pe care a purtat-o. Fosta actriță americană a devenit mămică în urmă cu zece luni. Aceasta a strălucit într-o rochie de culoare verde, semnată de Emilia Wickstead.