Scandal în showbiz: Dana Budeanu, cea mai mare umilinta pentru Andreea Marin. Dezvaluire jenanta despre aceasta

dana budeanu

Dana Budeanu este cunoscută pentru recenziile incomode pe care le face în emisiunea sa de pe Youtube, „Verdict”.

Într-unul dintre episoade, Dana Budeanu o analizează pe Andreea Marin, iar concluzia nu este una tocmai pozitivă pentru Zâna Surprizelor.

„Andreea Marin a avut o perioadă foarte scurtă în viața ei în care a fost slabă. Asta a fost în momentul în care a început “Surprize, Surprize”, la TVR. După aceea, metabolismul nu a mai ajutat-o și a dobândit formele pe care le are acum.

Scandal în showbiz: Dana Budeanu o desființează pe Andreea Marin: „E zero barat”. Ce spune despre formele ei

După părerea mea, e mai bine așa decât era înainte pentru că ea nu are conformația care să-i permită real să fie o filiformă. (…) În momentul în care silueta Andreei Marin a evoluat către cea de astăzi, ea a înțeles că fusta trebuie să fie sub genunchi. A înțeles niște mici trucuri vestimentare pentru care o felicit. Nu ca stil. Aici e zero barat, ca direcție e ok. Nu are stil, a trecut ca mai toate vedetele de la noi prin mai toate stilurile, a mai precizat Dana Budeanu.

Mai mult decât atât, Dana Budeanu o acuză pe Andreea Marin că merge la sală extrem de rar și că, atunci când merge, o face doar pentru promovare.

„Cu toate că este o femeie înaltă, conformația ei de la talie în jos este caracteristică unei femei cu forme. Ea nu este o femeie care face sport, știu că a mai postat cum e la sală și cum transpiră. Nu, Andreea Marin merge la sală o dată la 100 de ani. Asta atunci când trebuie să facă o promovare, nu are o rutină din asta”, declară Dana Budeanu.

 

 

Revista Presei