Scandal în showbiz: Dana Budeanu, cea mai mare umilinta pentru Andreea Marin. Dezvaluire jenanta despre aceasta

17 iul. 2020
Scandal în showbiz: Dana Budeanu, cea mai mare umilinta pentru Andreea Marin. Dezvaluire jenanta despre aceasta
Dana Budeanu/ Sursa foto: Facebook

Dana Budeanu este cunoscută pentru recenziile incomode pe care le face în emisiunea sa de pe Youtube, „Verdict”.

Într-unul dintre episoade, Dana Budeanu o analizează pe Andreea Marin, iar concluzia nu este una tocmai pozitivă pentru Zâna Surprizelor.

„Andreea Marin a avut o perioadă foarte scurtă în viața ei în care a fost slabă. Asta a fost în momentul în care a început “Surprize, Surprize”, la TVR. După aceea, metabolismul nu a mai ajutat-o și a dobândit formele pe care le are acum.

Scandal în showbiz: Dana Budeanu o desființează pe Andreea Marin: „E zero barat”. Ce spune despre formele ei

După părerea mea, e mai bine așa decât era înainte pentru că ea nu are conformația care să-i permită real să fie o filiformă. (…) În momentul în care silueta Andreei Marin a evoluat către cea de astăzi, ea a înțeles că fusta trebuie să fie sub genunchi. A înțeles niște mici trucuri vestimentare pentru care o felicit. Nu ca stil. Aici e zero barat, ca direcție e ok. Nu are stil, a trecut ca mai toate vedetele de la noi prin mai toate stilurile, a mai precizat Dana Budeanu.

Mai mult decât atât, Dana Budeanu o acuză pe Andreea Marin că merge la sală extrem de rar și că, atunci când merge, o face doar pentru promovare.

„Cu toate că este o femeie înaltă, conformația ei de la talie în jos este caracteristică unei femei cu forme. Ea nu este o femeie care face sport, știu că a mai postat cum e la sală și cum transpiră. Nu, Andreea Marin merge la sală o dată la 100 de ani. Asta atunci când trebuie să facă o promovare, nu are o rutină din asta”, declară Dana Budeanu.