Scandal între Irina Tănase şi Bombonica, fosta soţie a lui Dragnea! Fostul lider PSD nu îi poate lua apărarea iubitei

Se pare că în aceste zile are loc un scandal imens în familia lui Liviu Dragnea, după ce Bombonica, fosta soţie a liderului PSD, a pornit un scandal monstru cu Irina Tănase, actuala iubită a omului politic din Teleroman. Se pare că în lipsa acestuia, aflat în închisoare, nu mai este nimeni care să calmeze spiritele între cele două. Mai mult, trecând peste faptul că nu se înţeleg sub nicio formă, acestea au ajuns să bage râca și între Alexandra și  Valentin, cei doi copii ai lui Dragnea.

Irina Tănase, mărul discordiei în familia Dragnea

Se pare că Irina Tănase, actuala iubită a lui Liviu Dragnea, a devenit, după intrarea fostului lider PSD în închisoare, mărul discordiei în familia acestuia. Potrivit informaţiilor oferite de impact.ro, cele două femei din viața omului politic, Irina și Bombonica, au început să se certe. Se pare că fosta soție nu poate trece peste faptul că Irina i-a furat bărbatul, acesta fiind şi motivul pentru care nu a vrut să meargă la nunta băiatului său, Valentin, de frică să dea ochii cu Irina. Dacă până acum a fost apărată de fostul lider PSD, după ce acesta nu a mai fost în libertate Bombonica a încercat cu orice preț să o desființeze.

Copiii lui Dragnea, implicaţi în scandal

Scandalul pare să fi acaparat întreaga familie, în certuri nefiind implicate doar Irina și Bombonica, ci şi copiii lui Dragnea. În timp ce Bombonica o are ca aliat pe Alexandra, fiica sa, plecată în America, Valentin îi ia apărarea Irinei, cu toate că nu o place. Unele surse citate de impact.ro,  spun că fiul lui Dragnea a primit instrucțiuni clare de la tatăl său, ori o protejează pe Irina, ori îşi pierde mașinile de un sfert de milion de euro. Se pare că în casa familiei Dragnea este o ceartă interminabilă din acest motiv. Liderul PSD are de executat o pedeapsă de 3 ani și 6 luni şi pentru a-l vizita mai des la închisoare Irina Tănase s-a făcut mediator.

Cum îl vizitează Irina mai des pe Liviu

Irina Tănase a găsit o metodă inedită prin care să mărească numărul de vizite la Rahova. Astfel, din cele 4 vizite făcute în ultimele 14 zile la penitenciarul Rahova, Irina a mers doar o singură dată în calitate de iubită, în restul vizitându-l pe Dragnea calitate de mediator. Ultima vizită de la Irina a fost în 22 ianuarie, însă nu în calitate de parteneră, ci de mediator. Dragnea şi Irina Tănase s-au cunoscut în 2013, atunci când fostul lider PSD era căsătorit cu Bombonica. Fostul social-democrat a şi cerut-o în căsătorie în 2018 pe Irina, lucru anunţat cu mare fast, în aşteptarea nunţii. Cu toate acestea, condamnarea definitivă a pus capăt acestul plan, evenimentul fiind în cele din urmă amânat.

Revista Presei