Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Scandal între Jo și Randi! De ce s-au certat fără cale de împăcare după ani buni de colaborare

  1. Home/
  2. Entertainment/

Ioana Anuța, pe numele ei de scenă Jo, a ajuns celebră după ce la doar 16 ani a făcut furori în show-ul X Factor, difuzat pe Antena 1. Chiar dacă nu a câștigat, ea s-a ales cu foarte mulți admiratori și cu un contract în muzică. Colaborarea ei cu mult mai cunoscutul Randi a consacrat-o cu adevărat, iar astăzi este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.

După ce au fost prieteni buni si colaboratori timp de ani de zile, cei doi s-au certat atât de tare, încât ruptura dintre ei pare ireparabila. Pana acum, ambii au evitat sa faca declaratii pe subiect, dar Jo a decis sa rupă tăcerea. Chiar dacă nu a spus clar care au fost motivele despărțirii, ea a lăsat de înțeles că cel care a luat o decizie atât de drastică a fost chiar Randi.

“Putem considera ca Randi a pierdut un om pretios, nu eu sunt cea care a pierdut. De fapt, ne-am pierdut unul pe altul. Pentru mine a fost un frate, un tata, a fost de toate”, a spus Jo, vizibil marcată, pentru o emisiune de televiziune, potrivit wowbiz.ro.

Randi și Jo aveau mai multe proiecte împreună, iar melodiile pe care le-au lansat în colaborare au devenit adevărate hituri. Odată cu despărțirea dintre cei doi, cântăreața nu a mai ieșit la fel de mult în evidență, deși are în continuare succes în muzică. Probabil nu va mai trece foarte mult timp până când Jo va lansa o nouă piesă cu care se va impune în toate topurile așa cum s-a mai întâmplat în trecut.

Citește și…

S-a aflat adevărul! De ce a fost lăsată de fapt Gabriela Cristea fără emisiune de cei de la Kanal D și ce dezie radicală a luat acum vedeta

EXCLUSIV! Cei de la Kanal D, prinși cu minciuna! S-a aflat adevărul – ce mănâncă de fapt concurenții în fiecare zi

Ciobănașul român care l-a văzut pe Dumnezeu! Cum a vindecat apoi sute de mii de oameni

Valentin Păun/ Sursa foto: facebook