Scandal la Pro Tv! Cine sunt cei patru finaliști la Ferma și cine va câștiga proba finală! Acuzații extrem de grave

Fermierii

Ferma 2020 a fost o ediție filmată în condiții speciale, pandemia schimbând mult planurile producătorilor. Deși concurenții au fost destul de interesanți, audiențele nu s-au mai ridicat la cotele de altă dată. Concursul s-a terminat în luna septembrie, iar acum sunt difuzate episoadele montate deja.

Ne aflăm practic în ultima săptămână din Ferma, când vom afla și marele câștigător. Augustin Viziru s-a calificat direct în finală, în urma unei probe la care a avut cel mai mult noroc. Celelate trei locuri au fost decise practic de ceilalți fermieri ieșiți din competiție.

Viviana Sposub și Andrei Stoica au câștigat practic punctele colegilor, iar Elena Chiriac și Anna Lesko au mers la duel pentru a-și disputa ultimul loc rămas liber. A ieșit un scandal monstru și asta pentru că toți au votat-o pe Anna să meargă la duel, iar ea a cerut explicații.

”Îmi doresc ca oamenii aceștia să învețe să se deschidă”, le-a spus artista înainte de a le cere colegilor ei timpul și sinceritatea pentru a îi răspundă la o întrebare simplă: De ce nu a meritat să fie în finală?. Când a realizat că nu a înțeles motivația lor, aceasta s-a întrebat: ”De ce nu am meritat o explicație de la fiecare în parte?”

Cine este marele câștigător Ferma 2020

Într-o atmosferă neașteptată pentru ultimele zile în casă, Anna și Elena s-au confruntat în cel mai important duel cu eliminare al sezonului, câștigat cu mult noroc de Elena.

Așadar cei patru finaliști sunt: Augustin Viziru, Andrei Stoica, Viviana Sposub și Elena Chiriac. Cum Viviana a pierdut trei dueluri și a fost întoarsă în concurs de producție, fanii au acuzat că totul este doar o regie. Mai mult, jurnaliștii de la CanCan au scris demult că marele câștigător ar fi Augustin Viziru.

Rămâne de văzut dacă au avut dreptate sau nu. Marele premiu de 50.000 de euro se va decide chiar în această săptămână.

Citește și:

Revista Presei