Scandal monstru cu Iulia Albu! Acuzații extrem de grave adusa la adresa vedetei: Este normal?

iulia-albu

Iulia Albu adoră să fie în centrul atenției, iar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Totuși nu-i place să iasă în prim plan cu scandalurile provocate de fostul soț, Mihai Albu, de care a divorțat în urmă cu mai bine de opt ani. Acesta își acuză fosta parteneră că nu-i permite să-și vadă copilul și a făcut un apel disperat pe facebook în acest sens.

‘Azi (n.r.- sâmbătă) se împlinesc 62 de zile de când nu mi-am văzut copilul. Motivul ar fi că este pandemie și că nu trebuie expus copilul inutil. Am reușit cu greu să vorbesc de vreo patru ori cu ea la telefon și mi-a reproșat că i-a spus mama ei că m-aș fi dus la serviciu în perioada aceasta și ca aș fi fost prea expus la virus. Eu, într-adevăr, am fost la atelier aproape zilnic, dar cu absolut toate măsurile de protecție, mai ales că am o mamă de 92 ani acasă si trebuie să o protejez. Mai este cineva în această situație, știe cineva ce ar fi de făcut? Este normal?’, era mesajul publicat weekendul trecut de Mihai Albu pe Facebook.

Iulia Albu l-a contactat imediat și se pare că i-a permis designerului de pantofi să-și vadă fiica în fața blocului.

‘Iulia m-a sunat astăzi să vin să o văd pe Mikaela, poate că a fost impresionată de mesajul meu disperat de pe Facebook. Sunt un tată care își iubește enorm copilul. Am stat o oră și jumătate cu ea, în fața blocului Iuliei, am avut mască de protecție, ne-am simțit tare bine amândoi. I-am dus bombonele și biscuiței. Aș fi vrut să o văd mai des, măcar video, pe Internet, să-mi alin dorul, să o încurajez să treacă peste această perioadă de izolare. Mi-a prins bine întâlnirea, zâmbesc din nou!’, a declarat Mihai Albu, pentru Click.

Răspunsul Iuliei Albu

Războiul declarațiilor a continuat și nici Iulia nu a rămas datoare.

‘Nu mai lua ca adevăr absolut elucubrațiile unui ipocrit. Efectiv ne rugăm de el să își viziteze copilul iar el refuză spunând că ne batem joc de el și că el nu are timp. El ar vrea sa o vadă doar la el acasă unde sta câte 8 ore pe tabletă și practic nu îl deranjează. În această perioadă o poate vedea strict în fața blocului unde se pot juca și 3 ore, dar na, asta presupune un efort pentru el, din câte ințeleg’, a scris Iulia Albu pe o rețea de socializare.

Revista Presei