Scandal monstru în Parlament! Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de o altă senatoare! Despre cine este vorba și cum s-a ajuns din nou la un circ de zile mari

13 apr. 2021
Scandal monstru în Parlament! Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de o altă senatoare! Despre cine este vorba și cum s-a ajuns din nou la un circ de zile mari

Diana Șoșoacă a cam ieșit din prim plan în ultima perioadă. Deși nu s-a oprit niciodată niciodată din a face circ, televiziunile și mass media în general, nu i-au mai acordat atenția de altă dată. Și asta pentru că toată lumea a fost ocupată cu Vlad Voiculescu, care nu mai contenește cu seria de gafe de la ministerul Sănătății.

Și pentru că Diana Șoșoacă și-a dorit foarte mult să redevină regina circului a plusat astăzi mai mult ca oricând. S-a prezentat la ușa Camerei Senatului și a început să țipe din toți plămânii că a fost bătută. De cine? De o altă senatoare. Mai exact de către Iulia Scântei, președinta Comisiei Juridice.

Diana Șoșoacă susține că a fost lovită cu pumnul în piept

Totul a pornit de la mască. Diana Șoșoacă refuză să o poarte, iar funcționarii de la Senat i-au blocat accesul în sala de lucru. Cum era de așteptat, senatoarea nu s-a lăsat și a împins în ușă. Apoi a început să țipe că i-a fost strivit piciorul. Mai mult, ea a depus și plângere penală împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” (n.r. Iulia Scântei) și a doi angajați ai Senatului.

”În acest context îmi voi lua inclusiv permis de port-armă și o să solicit pază non-stop, dacă inclusiv în Parlamentul României ești bătut ca senator. România nu e stat de drept. În România s-a instaurat dictatura. Păi în Rusia e mai multă democrație decât în România de o mie de ori. Și în China e democrație”, a declarat Diana Șoșoacă.

Youtube amenință că închide pagina Senatului din cauza Dianei Șoșoacă

Ea afirmă că a depus plângere penală împotriva președintelui Comisiei juridice din Senat, Iulia Scântei, împotriva „senatorului care m-a lovit cu pumnul în piept” și a doi angajați ai Senatului.

Diana Șoșoacă nu a fost lăsată să intre în Camera Senatului pentru că nu purta regulamentar mască, așa că a sunat la 112 și a povestit că a fost amenințată și agresată.

„Vă bateţi joc de votul românilor. Eu sunt un angajat al poporului. Acum încălcaţi legea şi Constituţia. Vreau să văd ordinul scris că nu am dreptul să intru în această şedinţă”, a spus Diana Şoşoacă.

Pagina de Youtube a Senatului a primit un avertisment de la Youtube că va fi închisă din cauza discursurilor Dianei Șoșoacă pe motiv că aceasta incită populație să nu poarte mască.

Vezi și Câte ore trebuie să dormi pe noapte pentru a nu-ți distruge creierul? Este în funcție de vârstă, iar dacă dormi mai mult vei pica în depresie