Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Scandal monstru între un Faimos și o Războinică! Se poate lăsa cu o plecare neașteptată! “Sunt cea mai proastă! (…) Voi plânge”

  1. Home/
  2. Entertainment/

Echipa Războinicilor se micșorează în fiecare săptămână și asta pentru că nu reușesc deloc să se mobilizeze la finalul curselor. Asta s-a întâmplat și în ultima confruntare, când Faimoșii au reușit din nou să câștige casa și o porție consistentă de spaghetti.

ReclamaMariana a fost cea mai slabă jucătoare și deși nu a primit nicio nominalizare în ultima perioadă, ea aduce extrem de rar puncte pentru echipă. Alina și Roxana sunt mult deasupra ei, la fel ca și Ionuț, Ștefan sau Alex. Sunt șanse mari ca la următoarele nominalizări, Războinicii să rămână fără decana lor de vârstă. Gianni Kiriță s-a arătat iritat de modul de a se comporta al Marianei și la ultimul concurs i-a adresat mai multe cuvinte urâte, care nu au rămas, însă fără ecou. “In primul rand vreau sa felicit echipa mea pentru traseu. Mariana de fiecare data vorbeste ca un barbat si asta spune multe.”, a spus Giani.

“Imi cer iertare echipei mele ca sunt cea mai proasta din echipa si nu imi plac jignirile lui Giani. Unei femei nu trebuie sa ii vorbesti asa.”, a recunoscut Mariana. Echipa Razboinicilor a sfatuit-o pe Mariana sa aplece mai mult urechea la ce ii spune echipa ei si nu cea adversa. “Nu stau in banca mea! Voi plange si voi lupta!”, a mai spus Mariana. Însă nu este prima dată când Războinica promite mobilizare și răzbunare și varsă lacrimi. Atitudinea aceasta a salvat-o până acum de nominalizări și eliminare.

ReclamaÎnfometați, mutați practic cu totul în coteț, concurenții din echipa albastră par cu moralul la pământ și sunt mult în urma rivalilor în roșu. Este aproape imposibil ca din acest moment ei să revină. În ultima săptămână, cel mai bun războinici a fost Ștefan, care a și intrat în foarte multe confruntări. Anterior, se impusese Ionuț. Mariana a fost și atunci cea mai slabă jucătoare, chiar dacă a plecat Lupu, iar celelalte două fete au fost cele nominalizate.

Poate te interesează și…

Imagini pe care Gabriela Cristea le vrea jos de pe internet! Complet goală, în ipostaze incendiare

Cu ce se ocupă și cum arată Gheorghiță, primul soț al Andreei Marin

Nu poate să o uite! Ce cadou i-a trimis recent Smiley fostei iubite Laura Cosoi! Reacția parterenilor

Loading...

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook