Scandal monstru la Antena 1: Viorel, criză halucinanta în direct! Cine este bărbatul care a venit în platou după Vulpița

vulpita2

Timp de luni de zile, Viorel și Vulpița țin milioane de români în fața televizoarelor, cu povestea lor de dragoste. 

Situația dintre cei doi nu este deloc roz în ultima perioadă, aceștia despărțindu-se de mai multe ori. De data asta însă, pare că s-a scurs chiar picătura care a umplut paharul. Viorel a făcut o scenă de gelozie, în direct la Antena 1.

În timp ce VIorel și Vulpița erau în direct pe platoul de filmare, cântărețul Rafaelo, cu care Vulpița colaborează, și-a făcut apariția în culise.

Scandal monstru la Antena 1: Viorel, criză de gelozie în direct! Cine este bărbatul care a venit în platou după Vulpița

Rafaelo urmă să intre în direct și să cânte alături de Vulpița, hitul care i-a ținut timp de două săptămâni pe prima poziție în topuri.

Viorel însă nu a mai suportat tensiunea și a făcut o adevărată criză de gelozie.

„Nu îl las să intre în platou. Astăzi este ultima emisiune a mea, dacă Veronica stă și dansează îmbrăcată așa. Gata, pa”, au fost ultimele cuvinte ale lui Viorel, înainte de a părăsi platoul emisiunii ”Acces Direct”.

Vulpița a avut un răspuns pe măsură, ironizându-l pe Viorel, înainte de a urca pe scenă și cânta alături de Rafaelo.

Dar tu ce vrei să port fustele bunicii tale, de alea lungi până în pământ? Uite, ce mă enervează, nu mă mai amența. Hai, drum bun”, a reacționat imediat Vulpița.

Revista Presei