Scandal monstru la Kanal D! Cine câștigă marea finală Survivor România! Ce spune Cezar Juratoni

cezar juratoni

Marea finală a Survivor România va avea loc pe 30 mai și va fi în live. Patru concurenți au mai rămas în cursă: o Faimoasă, Elena și trei Războinici: Iancu, Lola și Emanuel. Dintre ei se va alege marele câștigător și momentan nu se știu criteriile, însă se crede că publicul este cel care va decide.

Pe grupurile de susținere ale concurenților continuă să curgă acuzațiile la adresa Kanal D. Mulți o numesc pe Elena, caz social și spun că producătorii turci au favorizat-o și au împins-o practic până la final. În același timp, cântăreața are și foarte mulți susținători, care au promis că o vor vota, așa că șansele ei de a câștiga trofeul sunt mari. Nu trebuie uitat că a supraviețuit la nouă consilii.

După eliminarea sa din competiție, Cezar a îmbrățișat-o și a rugat-o să aducă marele premiu pentru Faimoși. Cei care se ocupă de conturile boxerului de pe rețelele de socializare au postat și ei un mesaj impresionant.

Iancu este cotat și el cu șanse foarte mari la marele premiu, Lola având cele mai mici șanse.

Mesajul de pe conturile lui Cezar

„Deși a fost la un pas de calificarea în etapa finală, fiind ultimul concurent care părăsește acest concurs, Cezar își ia rămas bun de la colegii lui! A părăsit competiția la fel cum a intrat, cu capul sus și cu zâmbetul pe buze! 🐲

Cezar a fost și este un adevărat balaur! 🐉Pentru noi, cei de-acasă, Cezar este un exemplu de bunătare, generozitate, calmitate, voință, ambiție, siceritate, etc. deoarece ne-a demonstrat pe tot parcursul competiției că este omul pe care te poți baza în orice moment, și la bine, și la greu.

În același timp, în adâncul sufletului, Cezar se bucură că se va întoarce acasă la familia lui, la prieteni și la toți cei care îl iubesc. Te așteptăm acasă, campionule!”, au scris aceștia.

Revista Presei