Scandal monstru la Kanal D! Grațiela Duban, relații intime la Survivor România! Reacția soțului Andrei Duban

gratiela ghita

Faimoșii au pierdut din nou jocul pentru imunitate și sunt obligați pentru a patra săptămână consecutiv să nominalizeze trei concurenți, dintre care unul va pleca acasă. Imunitatea în echipă a fost câștigată de Cezar Juratoni și de Ana, ultima venită în competiție. Survivor România va rămâne în curând fără o nouă vedetă.

Cezar a spus că o va nominaliza pe Asiana, care s-a mai aflat în această postură de două ori, iar Ana pe Elena, deși Elena este cea mai bună concurentă de la Faimoși. Ea a adus cele mai multe puncte, iar votul este unul total incorect. Faimoșii s-au dat în spectacol și au arătat că sunt lipsiți de caracter. Acesta este motivul pentru care ei pierd probabil joc după joc.

Bogdan a fost la final propunerea colegilor și merge alături de colegele sale la eliminare, însă toți o vor pe Elena plecată din competiție, deși ea este veriga puternică din echipa roșie. Publicul urmează să decidă cine rămâne și cine pleacă.

Mâhnite cele două fete au purtat o discuție în care au scos la iveală detalii extrem de interesante. Elena Ionescu a spus despre Grațiela Duban că aceasta îi ia pe băieți noaptea în brațe și le face mâncare, motiv pentru care aceasta nu este nominalizată deși pierde punct după punct.

Ce spune soțul Gabrielei

Despre soția lui Andrei Duban, internauții au mai spus că aceasta ar avea o relație mult prea intimă cu Ghiță Balmuș. Ea a fost filmată și pe genunchii lui Mihai Onicaș, ceea ce întărește spusele Elenei. Este posibil ca aceasta să fie o strategie de a rămâne în concurs pentru Grațiela Duban sau pur și simplu un mod de a primi atenție de la bărbați.

Andrei Duban a spus la Kanal D că îi este dor de partenera lui de viață și că probabil și ei îi este dor de el și de fiul lor și de aceea își ține mintea ocupată, făcând tot felul de gesturi apropiate față de ceilalți concurenți. Interesant este totuși că Grațiela nu este apropiată de fete.

Elena a mai mărturisit și că aceasta i-a spus că Ruby ar fi fost cea care ar fi înveninat-o împotriva ei. După analiza acestui discurs, putem spune că Grațiela este cel mai parșiv jucător.

Ghiță Balmuș s-a făcut de râs la Survivor

Jucătorul de baschet Ghiță Balmuș a luat cuvântul și a spus că toți ar fi dorit să o voteze pe Elena pentru că aceasta a venit în concurs doar ca să se dea mare. Artista a rămas șocată și i-a cerut colegului său să spună măcar un exemplu de acest fel.

Asiana a luat și ea cuvântul și a declarat că a devenit confortul echipei când vine vorba de voturi ceea ce este nedrept.

Revista Presei