Scandal monstru! Manelistul Dani Mocanu, limbaj ca la usa cortului! Acuzatii extrem de grave

22 oct. 2020
Scandal monstru! Manelistul Dani Mocanu, limbaj ca la usa cortului! Acuzatii extrem de grave

Dani Mocanu este unul dintre cei mai în vogă maneliști din România. Majoritatea pieselor pe care le lansează ajung în trending pe Youtube, astfel încât este extrem de căutat pentur colaborări. Una dintre ultimele piese pe care le-a scos, „Regii Românie,” scrisă și interpretată împreună cu Abi Talent, a ajuns la peste 17 milioane de vizualizări în doar 3 săptămâni. 

Dani Mocanu este de asemenea un personaj extremd e controversat, fără să se ferească să lanseze în spațiul public mesaje explicite și indecente.

Cea mai nouă piesă la care lucrează se numește „Coarda” și are ca temă principală criticarea femeii care a profitat de potența sa financiară.

Ei bine, deși piesa nu a fost încă lansată, aceasta se anunță a avea un foarte mare succes, dacă stăm să ne gândim că teasingul melodiei a strâns peste jumătate de milion de vizualizări în doar câteva zile, ajungând pe locul 4 în trending.

Însă, tocmai un comentariu la acest teasing i-a provocat o reacție dură lui Dani Măcanu. O tânără îi comentează acestuia pe Instagram, susținând că Dani Mocanu ar trebui să aibă contul suspendat, întrucât are constant un mesaj de umilire a femeii, încurajându-i și pe fanii săi la un asemenea comportament.

Răspunsul artistului este brutal, licențion, în aceeași notă ca versurile din piesele sale, și îl puteți citi mai jos.

Voi ce credeți? Ar trebui să aibă Dani Mocanu conturile de social media blocate, pentru limbajul și comportamentul pe care le promovează?