Scandal uriaș la Puterea Dragostei! Două concurente s-au luat la bătaie! De la ce a pornit totul

06 aug. 2020
Scandal uriaș la Puterea Dragostei! Două concurente s-au luat la bătaie! De la ce a pornit totul

Sezonul al treilea al emisiunii Puterea Dragostei a început de mai bine de o săptămână, iar primele scandaluri nu au întârziat să apară.

Două concurente s-au luat efectiv la bătaie în mașină, după terminarea filmărilor. Alexandra și Andrada, căci despre ele e vorba, au fost despărțite imediat de organizatori.

Cristina Dorobanțu, moderatoarea emisiunii a încercat să înțeleagă mai multe despre motivele din spatele scandalului:

„Dragi telespectatori, fetele noastre care au venit aici să-și caute iubirea, după gală, au găsit de cuviință să se certe. Nu a fost o ceartă banală, una cu țipete, amenințări”, a spus prezentatoarea Puterea Dragostei, relatează wowbiz.ro.

Cele două concurente au fost izolate de restul fetelor pentru a nu se mai certa și mai departe, la hotel.

„Poate vă întrebați de ce sunt doar cinci fete în casă. Am preferat ca pe celelalte două fete (n. red, Alexandra și Adriana) să le ținem la distanță ca să fim siguri că nu vor exista altercații și la hotel, a adăugat Cristina Dorobanțu.

Andrada, una dintre cele două protagoniste, a încercat să explice de la ce a pornit totul, susținând că neînțelegerile au apărut mai demult, când concurentele au trebuit să-și aleagă camerele în care să stea.

„Acum câteva zile am avut o discuție cu Mona și am întrebat-o de ce nu vine să stea cu mine. S-a băgat repede ea și mi-a zis că sunt fake. Greșeala mea este că nu am clarificat cu ea și am lăsat să treacă timp. În gală, de aceea nu am apărat-o.

Când eram în mașină, ea m-a întrebat de ce nu i-am zis în afara emisiunii. Nu mi s-a părut corect având în vedere că ea mi-a zis în emisiune”, a povestit concurenta de la Kanal D.