Scandalul continuă: George Burcea a luat foc după aluziile Andreei Bălan privind violența domestică: Ce i-a cerut acesteia

andreea balan george burcea

Despărțirea dintre Andreea Bălan și George Burcea pare să fi lăsat răni adânci, încât cei doi nu pot păstra o relație cordială. 

Divorțul dintre cei doi urmează să se finalizeze în octombrie. După cinci ani de relație și șase luni de căsătorie, George Burcea a decis să pună punct relației, susținând că nu se mai simte bine în relație și că nu o mai iubește pe Andreea Bănică.

După ce solista a încercat în repetate rânduri și totodată în zadar să-l convingă pe George Burcea să mai dea o șansă relației lor, aceasta a depus actele de divorț.

A urmat o perioadă tulbure pentru Alex Burcea, acesta fiind chiar prins drogat cu cocaină de către polițiștii care efectuau un control de rutină.

DIn acest motiv, Andreea Bănică a amenințat că va cere custodie unică și nu l-a mai lăsat pe Alex Burcea să-și vadă fetele decât în prezența mamei ei.

După toate aceste evenimente a urmat o perioadă de acalmie, când lucrurile păreau să intre pe un făgaș normal. Însă, de curând, Andreea Bălan a publicat pe social media un comentariu care poate fi interpretat ca și cum George Burcea ar fi agresat-o fizic în trecut pe aceasta.

Surse din anturajul lui George Burcea au declarat pentru Impact.ro că actorul este extrem de supărat pe comentariile Andreei Bălan și i-a cerut acesteia să dezmintă public faptul că ar fi lovit-o.

“George are multe defecte, însă niciodată nu ar lovi o femeie. Din contră, este implicat în multe campanii anti-violență, ba chiar scrie și o carte pe marginea acestui subiect. S-au mai certat și ei, ca orice familie, au mai ridicat vocea unul la altul, că așa e în prag divorț. Însă niciodată să o bruscheze, să o lovească.

El i-a cerut Andreei să dezmintă public faptul că ar fi fost agresiv fizic, însă ea e foarte relaxată și consideră că nu a greșit cu nimic prin acea postare, pur și simplu oamenii au interpretat altfel un vers dintr-o melodie. Și, desigur, Andreea nu a dezmințit nimic”.

Revista Presei