Scandalul verii în showbiz: Iulia Albu o atacă dur pe Andreea Bănică, după ce aceasta o făcuse „prefăcută, perversă și aiurea în showbiz””

15 iul. 2020
Scandalul verii în showbiz: Iulia Albu o atacă dur pe Andreea Bănică, după ce aceasta o făcuse „prefăcută, perversă și aiurea în showbiz””

Andreea Bănică a fost de curând invitata lui Măruță, în show-ul acestuia de la ProTV, acolo unde a fost rugată să o caracterizeze în trei cuvinte pe Iulia Albu.

„E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram. Mie îmi plac oamenii onești, corecți. Am avut o relație la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră.

Și cred că am greșit. Pentru mine contează oamenii onești, corecți. Și am rupt orice legătură. Nici nu contează ce spune, poate să spună orice despre mine”, a afirmat Andreea Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Replica creatoarei de modă nu s-a lăsat așteptată. Într-o ediție ulterioară a emisiunii „La Măruță”, Iulia Albu a avut o replică pe măsură:

„Pe mine m-a deranjat în primul rând faptul că ea a insinuat că aș fi avut cu ea o relație de prietenie. Știi în atâția ani de când sunt în showbiz am primit mai multe mesaje de la foarte multe persoane…asta nu înseamnă că am fost prietenă.

Faptul că să spunem că am fost alături de ea când în acel proiect făcea niște gafe și se stătea foarte mult după filmări…dar dacă eu am fost cumva într-un fel alături de ea a fost pentru că am crezut că merită acest lucru”, a declarat Iulia Albu în direct „La Măruță”.