Scapă de balonare în câteva minute. 3 ceaiuri pe care trebuie să le folosești. Silueta ta va fi mult mai vizibilă

blog-ceai-02

După o masă încărcată, toți ne confruntăm cu senzația de balonare. Totuși, acesta ar putea fi un bun motiv pentru a adăuga aceste ceaiuri în dieta ta. Ele te vor face să te simți mult mai ușoară, iar senzația de prea plin va dispărea în mai puțin de o oră. 

Ceaiul de mentă este primul din această listă. În cazul în care nu știai, menta are proprietăți antioxidante și antibacteriene, iar unul dintre cele mai importante beneficii pe care ți le oferă este acela că ajută la digestie.

Acest ceai poate fi consumat oricând, dar cel mai benefic este după o masă grea. Dacă resimți senzația de balonare după un meniu încărcat, acest ceai te va ajuta să scapi de balonare în doar câteva minute.

Ceaiul de tumeric este un alt ceai minune pentru digestia ta. Puțini știu faptul că această plantă are extrem de multe beneficii. Tumericul este folosit încă din cele mai vechi timpuri și este recomandat pentru proprietățile sale inflamatorii. De asemenea, el vine în ajutorul siluetei tale atunci când vrei să îți ameliorezi senzația de stomac plin.

Ceaiul plin de vitamine

Un alt ceai minune este cel de fenic. Fenicul are nenumărate beneficii asupra sănătății tale, deoarece este bogat într-o serie de antioxidanți și vitamne precum vitamina A, vitamina B și vitamina C).

La fel ca și în cazul ceaiului de mentă, fenicul poate fi consumat în orice moment al zilei. De asemenea, el ajută la relaxarea mușchilor abdominali și reduce balonarea în scurt timp.

Dacă te confrunți cu probleme digestive, ceaiul de fenic este alegerea perfectă care te revigorează rapid.

Revista Presei