Scapă de coșurile negre cu această mască naturală! Rezultatele se văd de la prima încercare

puncte negre

Coșurile negre dau dureri mari de cap doamnelor și domnișoarelor iar îndepărtarea lor poate fi, de multe ori, grea și dureroasă.

Ei bine, îți dezvăluim în articolul de astăzi o metodă simplă și naturală cu ajutorul căreia poți spune adio coșurilor negre. Astfel, dacă vrei să eviți substanțele chimice și să încerci în schimb o metodă naturală, apelează cu încredere la masca cu cărbune și vei vedea primele rezultate după doar 15 minute.

Pentru a prepara masca vei avea nevoie de:

– 0.5 linguriță de gelatină;

– 1 linguriță de lapte;

– 0.5 pastilă de cărbune activat;

– perie aspră pentru față

„Pisează pastila de cărbune activat și amestecă cu gelatină, apoi adaugă lapte (apă).

Se amestecă atent (nu aștepta să se dizolve amestecul), pune în cuptorul cu microunde timp de 15 secunde.

Scoate din cuptor și asteaptă amestecul să se răcească și aplic-o pe fața curățată. Cu ajutorul unei perii mai aspre, amestecul va pătrunde mai eficient în adâncul porilor. Așadar, înmoaie peria în amestec și aplic-o pe față. Așteaptă 10-15 minute, până masca se va usca și scoate-o de pe față ca pe o folie.
O astfel de mască naturală este ușor de preparat și curăță porii mai eficient decât produsele cosmetice achiziționate din magazine. Mai mult, după aplicarea acestei măști, porii dilatați se vor îngusta. Aplică după mască o cremă hidratantă,” noteaza floaredetei.ro.

Revista Presei