Scapă de riduri și reduce-ți porii! Top măsuri pe care trebuie să le aplici

rriduri

Pentru doamne, ridurile și porii proeminenți se numără printre cele mai mari bătăi de cap din punct de vedere estetic. În cele ce urmează îți vom prezenta câteva remedii naturale de top pe care să le folosești împotriva acestor două probleme. 

„In primul rand, exista cateva reguli esentiale pentru prevenirea ridurilor si pentru a aveaun ten cat mai intins. Factorii majori care conduc la imbatranirea prematura a tenului si la aparitia ridurilor sunt tigarile, lipsa odihnei, hidratarea isuficienta, alcoolul in exces, expunerea la un mediu poluant.

Modul in care aratam si ne simtim este dictat in proportie de 80% de stilul de viata. Iata cateva moduri prin care putem preveni imbatranirea prematura si aparitia prematura a ridurilor,” notează floaredetei.ro.

Demachează-te dimineața și seara. Fie că te machezi sau nu, tenul are nevoie să fie curățat de cel puțin două ori pe zi. Astfel, chiar dacă nu te demachezi, urmele de machiaj sau de praf pot bloca porii, iar datorită acumulării sebumului, se pot forma punctele negre.

Renunță la fumat. Studiile demonstrează că fumatul pe o perioadă lungă de timp îți poate îmbătrâni corpul chiar și cu 10 ani. Fumul de țigară are un impact real major împotriva tenului tău, împiedicând circulația sangvină și reducând producția colagenului și a elastinei.

Renunță la solar. Expunerea la solar nu doar că generează o creștere exponențială a riscului de cancer, dar favorizează îmbătrânirea prematură, apariția ridurilor și pigmentarea pielii.

Dormi! În timp ce dormi, pielea se regenerează și, astfel, aspectul ei se va îmbunătăți considerabil. Respectă orele de somn și evită pe  cât posibil nopțile albe, pentru o piele cu un aspect cât mai plăcut.

 

Revista Presei