Scapă imediat de kilogramele în plus. Fructul minune pentru pentru curele de slăbire. Mihaela Bilic a spus totul

de: Ana Toma
17 aug. 2020
Scapă imediat de kilogramele în plus. Fructul minune pentru pentru curele de slăbire. Mihaela Bilic a spus totul

Chiar dacă mai sunt doar câteva zile de vară, silueta perfectă este în prim plan. Pentru a veni în ajutorul persoanelor care vor să slăbească sănătos, Mihaela Bilic a spus care este fructul minune în dietele de slăbit.

Pe lângă beneficiile umitoare pe care le au în lupta cu kilogramele în plus, prunele sunt cea mai bună soluție atunci când vrei să scapi de constipație.

Nutriționistul Mihaela Bilic ne spune ce conțin aceste fructe și cum acționează în organismul nostru.

 

Continutul mare de fibre (celuloza si pectina) le confera proprietati laxative iar faptul ca sunt alcaline le face usor de tolerat chiar si de cei cu sensibilitate digestiva.”, zice Mihaela Bilic.

Înlocuiesc pofta de dulce

Un alt lucru important de știut despre prune, este că acestea stimulează tranzitul alimentar și sunt excelente pentru a înlocui pofta de ceva dulce. De asemenea, ele sunt extrem de sățioase, astfel că, vom putea scăpa de senzația continuă de foame.

”Prunele sunt dulci dar o parte din zaharul pe care il contin e reprezentat de sorbitol. Acesta e un alcool al zaharului care nu poate fi absorbit si ca urmare ramane in intestin stimuland tranzitul alimentar.

Prunele sunt un remediu natural impotriva constipatiei si pot fi consumate ca desert de sezon in cadrul curei de slabire. Satisfac nevoia de dulce si tin de foame asa ca faceti o cura de prune daca vreti sa “neutralizati” efectele regimului all-inclusive de peste vara.”, a scris nutriționista pe contul de Facebook.