Scenariu de coșmar pentru România! Cazurile de coronavirus vor exploda. Un specialist anunță dezastrul

coronavirus-3-660-1

Cazurile de COVID-19 se înmulțesc în fiecare zi în România. Am trecut deja de o mie de persoane infectate, dar se pare că acesta este doar începutul Cazurile de coronavirus vor exploda.

Scenariu de coșmar pentru România

Numărul cazurilor de COVID-19 va exploda pur și simplu în România. Totul se va întâmpla în doar 2-3 săptămâni. Un specialist anunță un adevărat dezastru. Vom avea parte de clipe de coșmar.

Epidemiologul Geza Molnar vine cu un scenariu de coșmar. Din miile de persoane aflate în carantină, cel puțin 700 dintre acestea vor fi diagnosticate pozitiv cu coronavirus.

Mai multe, de Paști va fi un adevărat dezastru. Coronavirus va lovi în toate orașele și satele din România.

„Din cei carantinați, cel puțin 700 pot fi depistați pozitiv în următoarele zile. După Paști, vom avea parte de o nouă creștere. Mă aștept chiar la ruralizarea infecțiilor. Acolo, populația e mai îmbătrânită ca la oraș.  Acolo poate să fie și mai grav. Tinerii merg la sat și pot da foarte ușor COVID-19

ieșirea persoanelor ar fi trebuit să fie de la 8 la 10. Bătrânii sunt victimele infecțiilor. Ei nu răspândesc. Populația tânără răspândește mai mult infecția.

În mediul extern, datorită gravitației picăturile cu virus eliminate prin tuse, strănut și secreție nazală nu supraviețuiesc mai mult de patru ore”, a spus epidemiologul Geza Molnar, în direct la Digi24.

Revista Presei