Scene horror la Kanal D! O Faimoasă i-a tras un cap în gură colegului său! Acesta s-a prăbușit în agonie pe pământ. Survivor șochează România

Ca-n vestul sălbatic. Așa a înțeles să se comporte lupătoarea Ana, concurentă la Survivor România. După ce aceasta a pierdut un duel cu o colegă de la echipa adversă, războinicul Andrei Ciobanu i-a strigat: E greu, Ana, e greu. Cuvintele lui au fost spuse pe un ton relaxat și amuzat.

Ana s-a apropiat de el, a aruncat cu câteva mingiuțe în el, iar apoi i-a tras cu capul în față, spărgându-i nasul. Andrei s-a prăbușit în agonie pe nisip. Toți concurenții au fost șocați și i-au strigat luptătoarei că ceea ce face ea nu se numește sport.

Prezentatorul Dan Cruceru a oprit jocul și a spus că un astfel de comportament nu poate fi tolerat. A scos-o din joc pe Faimoasă și i-a spus că decizia finală va fi anunțată în Consiliu. Niciodată nu a mai existat un astfel de incident în istoria competiției.

Faimoșii și Războinicii aveau un joc pentru comunicare. Câștigătorii urmează să primească informații de acasă, de la familie și toți concurenții erau foarte motivați să se impună pe trasee.

Meciul a fost câștigat în cele din urmă de Războinici cu scorul de 10 la 4. Andrei și-a revenit până la finalul competiției, după ce în prealabil s-a simțit rău. Acesta a fost șocat de gestul colegei sale, nu s-a așteptat și nu a dorit să aibă nicio reacție, având în fața lui o femeie.

Update 1 : Dan Cruceru a anunțat că Ana a fost eliminată din competiția Survivor după gestul său.

Update 2: Claudiu a fost eliminată și ea în urma votului publicului.

Revista Presei