Schimbare de proporții pentru cel mai nou Lamborghini! Șoferii vor rămâne uimiți: Arată demențial cu noul tuning

Gigantul Lamborghini a decis să facă o schimbare de proporții pentru cel mai nou model al său! Șoferii vor rămâne uimiți. Bolidul arată demențial cu noul tuning.

Lamborghini Urus, diavolul de pe șosele

Noua variantă a lui Lamborghini Urus arată demențial. Diavolul de pe șosele a suferit modificări de proporții. Vorbim despre un nou tuning cu mulți cai putere și multă fibră de carbon. Totul s-a făcut cu ajutorul companiei de tuning 1016 Industries.

Aceasta a prezentat cele mai recente modificări. Actualizările sunt atât vizuale, cât și de performanță.

Bodykit-ul este confecționat fie din fibră de sticlă, fie din fibră lucioasă de carbon, fie din fibră forjată de carbon, în funcție de preferințele clientului, toate acestea pentru a oferi super-SUV-ului un aspect amenințător.

Motorul V8 de 4 litri turbo a lui Lamborghini Urus produce 641 CP. Printr-o modificare de software, 1016 Industries mărește puterea la 780 CP în pachetul Stage 1, în timp ce pachetul Stage 2 oferă un upgrade de putere oferă până la 840 CP.

Niciunul dintre cele două pachete de performanță nu anulează garanția Lamborghini. Nu numai că modificările cresc drastic puterea, dar tunerul oferă clienților săi să descărce o aplicație de smartphone care le permite să pornească și să oprească de la distanță motorul, dar și să verifice datele din computerul de bord, conform promotor.ro.

Loading...

Revista Presei