Schimbare importantă în sezonul 11 iUmor. Cine va face parte din juriu, pe lângă Delia și Mihai Bendeac. Când începe show-ul la Antena 1

08 sept. 2021
Schimbare importantă în sezonul 11 iUmor. Cine va face parte din juriu, pe lângă Delia și Mihai Bendeac. Când începe show-ul la Antena 1
Delia la iUmor

Emisiunea iUmor este una dintre producțiile de mare succes ale postului Antena 1. De multe ori a fost lider de audiență, devansând Kanal D și PRO TV, iar numerele de comedie prezentate de concurenți au adus încasări consistente și din reclamele Youtube.

Așadar iUmor continuă și în această toamnă cu sezonul 11. Vor exista schimbări, dar nu în ceea ce privește jurații. Așadar pe lângă Delia și Mihai Bendeac, nu avea cum să lipsească celebrul Cheloo cu replicile lui acide, dar extrem de amuzante și apreciate de public.

iUmor nu va mai fi difuzat în aceeași zi ca până acum. Show-ul debutează sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 20:00, când de obicei rula emisiunea Te cunosc de undeva, prezentată de Cosmin Seleși și Alina Pușcaș. Nu se știe dacă va mai exista încă un sezon. Ultimul nu a fost pe măsura așteptărilor în termeni de audiență.

Cine vor fi prezentatorii de la iUmor

Antena 1 nu a anunțat încă  dacă Dan Badea şi Şerban Copoţ vor rămâne prezentatori ai show-ului de umor. Cei doi sunt implicaţi în proiectul Stand-up Revolution, o nouă emisiune pe care o pregăteşte postul, dar despre care nu a dat foarte multe detalii.

Între timp, din noua grilă a avut deja loc lansarea X-Factor, unde Delia este din nou jurat, de data aceasta alături de Florin Ristei, Loredana și Ștefan Bănică. Audiențele au fost dezamăgitoare, plasând postul abia pe locul 3 la nivel național, la mare distanță de PRO TV și Kanal D.

Splash! Vedete la apă este emisiunea cu care Antena 1 a reușit totuși să ocupe constant primul loc în preferințele publicului, dar trebuie menționat că pe acel tronson orar, posturile concurente nu-și lansaseră încă producțiile de toamnă, cu care vizează număr mare de telespectatori.