Schimbare la Acces Direct! O nouă vedetă a bătut palma cu Antena 1! Este o cântăreață cunoscută

mirela vaida

Antena 1 face din nou schimbări la emisiunea vedetă a postului, Acces Direct. După plecarea Simonei Gherghe s-au tot căutat soluții care să stabilizeze noul format. S-a încercat cu Cristina Cioran, însă nu a corespuns așteptărilor. Apoi s-a ajuns la concluzia că Mirela Vaida este cea mai bună soluție.

Și până acum vedeta se descurcă foarte bine. Iar acum va primi și sprijin cu noi rubrici. Cântăreața Roxana Nemeș se adaugă echipei și va fi reporter. Ea va intervieva vedetele din show-biz-ul autohton.

”Așa cum v-am promis, vă dau vestea despre noul meu proiect! Lucrez de doi ani la el, cu mult drag și stăruință! Împreună cu echipa de la «Acces Direct», lucrăm la altfel de materiale. Însemnând tot ce ține de autenticitatea artistului, bloggerului, sportivului. Artist la rândul meu, am plecat de la ideea ca voi, publicul de acasă, să cunoașteți omul din spatele vedetei! Începând de mâine, mă veți putea urmări într-o nouă postură, și anume cea de reporter special. Am pregătit deja câteva materiale frumoase, autentice cu supervedete! Abia aștept să vedeți despre ce e vorba!”, a scris Roxana Nemeș pe Instagram.

Ce face Simona Gherghe

Simona Gherghe este încă în concediu maternal. Aceasta are deja al doilea copil cu consultantul politic, Răzvan Săndulescu, cu care s-a căsătorit în urmă cu câțiva ani. Ea a declarat că nu pleacă de la Antena 1 și că va reveni cu un alt proiect întrucât acesta nu o mai caracterizează momentan.

Mirela Vaida are și ea trei copii și a tot fost în concedii de maternitate. Ea a mai prezentat Acces Direct, tot provizoriu, înlocuind-o pe Simona Gherghe la prima sarcină. Acum, însă este titulară pe post și se bucură de încredere totală din partea celor de la Antena 1.

Revista Presei