Schimbare la Antena 1! Mirela Vaida a fost înlocuită. Cine i-a luat locul

mirela vaida

Schimbare importantă la Antena 1! O mare vedetă a postului a fost înlocuită. O colegă de breaslă i-a luat locul, insa doar pentru o zi, pe 7 noiembrie, la cârma emisiunii.

Este vorba despre Mirela Vaida. Vedeta a lipsit astăzi de la Acces Direct, iar Mara Bănică a fost cea care a înlocuit-o. Aceasta a dezvăluit și motivul pentru care cântăreața nu a prezentat emisiunea.

Se pare că Mirela Vaida le pregătește o mare surpriză telespectatorilor săi, motiv pentru care a absentat astăzi.

„Colega mea lipseşte motivat. Vă pregăteşte o surpriză mare mare, dar o las pe ea să vă povestească mâine”, a spus Mara Bănică la Acces Direct.

Mirela a a filmat pentru emisiunea specială de Revelion ce va fi difuzată la Antena 1, iar mai apoi a mers la Gala Performanței și Excelenței, unde a primit premiul pentru ‘Cel mai complex prezentator TV’. Prezentatoarea a mărturisit chiar ea totul.

„Dupa 6 ore de filmare a programului special de Revelion pentru Antena 1, am fugit repede la Gala Performantei si Excelentei 2019!! Pentru al 3-lea an consecutiv am fost laureata. Anul acesta am primit Premiul pentru cel mai complex prezentator tv’ si sunt extrem de mandra si de emotionata!! Multumesc publicului care ma suporta in fiecare zi, de atatia ani!! Multumesc Acces Direct! Multumesc Adela Diaconu pentru incredere si sustinere!! Va multumesc tuturor pentru aceste momente de nepretuit!!”, a spus aceasta.

Revista Presei