Schimbare radicală pentru o vedetă ProTV! A ajuns de nerecunoscut. Unde muncește acum

Schimbare radicală pentru o vedetă ProTV! A ajuns de nerecunoscut. Nimeni nu se aștepta la o asemenea modificare de proporții. Mai mult, s-a aflat și unde muncește acum.

Schimbare radicală pentru o vedetă ProTV

Cristi Tabără era în urmă cu mai mulți ani una dintre cele mai apreciate și urmărite vedete ale ProTV. După un anumit timp, a decis să lucreze în Republica Moldova, apoi a vrut să iasă din televiziune.

Finalul lui 2019 a coincis însă cu o revenire în televiziune pentru vedeta celor de la ProTV. După ce a colaborat cu postul Publika preț de 5 ani, acesra a renunțat. A realizat un talk-show intitulat „Fabrika”, apoi emisiunea „Eurodicționar”, în cadrul aceluiași post. Talk-show-ul său este difuzat săptămânal, în fiecare duminică.

După cei cinci ani de colaborare cu Publika, jurnalistul a ales să meargă pe alt drum. Vedeta s-a angajat la TVR.

„În urma concursului care a avut loc în ziua de 19.11.2019 pentru ocuparea a unui post vacant de PRODUCĂTOR TV în cadrul Departamentului TVR 1, Direcţia Programe, Producător General, a fost declarat admis domnul TABARA SOREL CRISTIAN”, au anunțat cei de la postul public.

Cristi Tabără a slăbit 60 de kg

O altă reușită a lui Cristi Tabără vine în plan personal. Acesta a reușit să dea jos nu mai puțin de 60 de kilograme în anul 2017, iar acum pare că se menține la o greutate ideală pentru el.

Unii au susținut că a slăbit cu ajutorul dietelor și că a făcut-o intenționat, alții că ar fi topit kilogramele din cauza unor probleme personale. „Cristi a avut întotdeauna probleme cu greutatea.

Nu reuşea deloc să se menţină în nişte parametri, din contră, se îngrăşa şi mai tare, lucru care, în mod firesc, i-a afectat sănătatea. De ceva vreme însă, el a reuşit să surprindă pe toată lumea cu un nou look.

A dat jos peste 60 de kilograme şi schimbarea lui este evidentă. Acum, este mai suplu şi pare mai tonic din toate punctele de vedere”, au spus unii apropiați ai lui Tabără, conform libertatea.ro.

Revista Presei