Schimbare totală de look pentru Mircea Badea! Cum s-a tuns vedeta Antena 3. Toată lumea a rămas mască

mircea-badea-758×512

Mircea Badea s-a săturat să aștepte deschiderea frizeriilor și a trecut la fapte. A luat mașina de tuns, dar nu a reușit să ducă operațiunea la final, așa că într-un final a fost ajutat de partenera sa de viață, frumoasa Carmen Brumă.

„M-am scalpat. În mare parte, m-am tuns singur. Da, m-au prins… M-am dus să iau maşina de tuns de la tata de acasă. Mi-a pus-o pe hol, într-o plăsuţă. E un fel de Rolls-Royce al maşinilor de tuns”, a spus Mircea Badea.

Nu cu mult timp în urmă, vedeta Antena 3 dezbătuse în stilul caracteristic situaţia frizeriilor. Acesta spunea că cei care doresc să se tundă au două soluţii: ori se tund singuri, ori merg la frizerii care lucrează de acasă.

Declarația lui Mircea Badea

Mircea Badea anunțase că nu se tunde până când nu se va decide redeschiderea frizeriilor. Vedeta Antenei 3 a şi explicat ce stă în spatele anunţului.

„Eu am zis că nu mă tund. De ce? Sigur, pot să mă tund şi singur dacă e, că nu m-alege nimeni la etatea asta. Dar nu mă tund ca să nu mă ia miliţia.

Pot să mă tund şi cu maşina, dar eu am zis că totuşi, eu fiind unul căruia i se face dosar penal pentru ce n-a spus acum doi ani, cum văd că lui Streinu-Cercel i se face dosar public pentru ce n-a scris în februarie şi am zis totuşi să nu vină, acum, Garcea la mine şi să zică: unde te-ai tuns, mă? Spune tot!”, a conchis jurnalistul.

Citește și:

Revista Presei