Schimbare uriașă în viața Andreei Mantea! Vedeta TV și-a refăcut viața: Cucerită din nou

11 nov. 2019
Schimbare uriașă în viața Andreei Mantea! Vedeta TV și-a refăcut viața: Cucerită din nou
Andreea Mantea este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Kanal D

Schimbare uriașă în viața Andreei Mantea! Vedeta TV și-a refăcut viața. Bruneta a fost cucerită din nou. Andreea Mantea este decisă să se căsătorească.

S-a săturat de statutul de femeie singură. A fost surprinsă alături de bărbatul alături de care ar putea să formeze din nou un cuplu.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, la un pas de împăcare

Andreea Mantea este la un pas de împăcare cu tata copilului ei, Cristi Mitrea. Cei doi au ieșit împreună în oraș. Relaţia dintre cei doi se pare că este din ce în ce mai bună.

Vedeta s-a întors de urgenţă în România împreună cu fiul ei. Le era dor de casă, dar vedeta avea şi o problemă care nu mai suporta amânare.„Mi-e greu să vorbesc, am o problemă cu o măsea. Am zis că tot o să vin să-mi repar dantura, să-mi salvez măseaua. Am venit, dar am venit prea târziu. Domnul doctor mi-a zis că nu mai poate fi salvată. Am avut dureri groaznice. Mi-a scos-o. Acum trebuie implant.. Sau nu. Mi-a făcut anestezie, am făcut calmante, m-a durut de am zis că mor”, a mărturisit Andreea Mantea, conform Kanal D.

Împreună cu fiul ei, prezentatoarea s-a bucurat de câteva zile libere. Se pare că în acest timp, ea și Cristi, tatăl copilului său, au fost văzuți împreună la un restaurant cu specific românesc, ceea ce a dat imediat naștere interpretărilor

Cei doi au o relaţie foarte bună acum de dragul lui David. Datorită lui au lăsat certurile deoparte, cine ştie, poate chiar se împacă.

Andreea Mantea s-a mutat în Turcia

Vedeta a decis să facă o schimbare drastică în viața ei. S-a mutat în Turcia, acolo unde prezintă o emisiune pentru Kanal D, „Puterea dragostei’. Înainte de a pleca, aceasta a vrut să slăbească. A ţinut dietă şi a făcut sport. A reuşit să slăbească mai multe kilograme.