Schimbare uriașă la Știrile PRO TV! Cine va prezenta emisiunea

23 ian. 2020
Schimbare uriașă la Știrile PRO TV! Cine va prezenta emisiunea

Schimbare majoră la pupitrul Știrilor PRO TV.  Trustul de presă din Pache Protopopescu a decis să aducă pe post o celebră prezentatoare a emisiunii. 

Oana Andoni revine săptămâna aceasta la Știrile PRO TV. În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00, ea le va aduce românilor cele mai importante informații ale zilei, în principalul jurnal de știri al zilei, conform unui comunicat al companiei.

După patru luni de pauză, în care a devenit din nou mamă și s-a concentrat pe creșterea celor două fetițe, Oana Andoni se pregătește de revenirea pe micul ecran și de reîntâlnirea cu telespectatorii.

”După nașterea celei de-a doua fetițe, Maria-Ioana, mă întorc cu entuziasm la pupitrul Știrilor PRO TV de weekend. Chiar dacă o să fiu permanent cu gândul la ele, sunt liniștită că le las pe mâini bune. Mama se ocupă de ele cât voi eu la muncă.

Pentru mine, echilibrul dat de familie și de profesia pe care o iubesc atât de mult este esențial. Nu mi-a fost ușor să stau departe de telespectatori, de efervescența redacției de știri, de echipa PRO TV,” a spus Oana Andoni.

Oana Andoni prezintă Știrile PRO TV de weekend, în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 19:00.