Schimbare totală a Oanei Roman! Imaginile care spun totul: A ajuns de nerecunoscut

Schimbare de proporții pentru Oana Roman. Ultimele imagini postate pe rețelele de socializare de către vedetă spun totul. Fata fostului premier, Petre Roman, este de nerecunoscut. Chiar și fanii acesteia au rămas cu gura căscată.

Oana Roman, de nerecunoscut

Oana Roman s-a schimbat total. În ultimele luni a trecut printr-un proces amplu de schimbări în viață. Vedeta a slăbit vizibil și din ce în ce mai mult, iar acum arată mai bine ca niciodată.

Deși a avut multe probleme personale și a trecut printr-o despărțire la finalul anului trecut, în ceea ce priveşte silueta, trebuie să recunoaştem că Oana Roman trece prin cea mai bună perioadă a sa. Vedeta a slăbit enorm, iar imaginile vorbesc de la sine. Oana obişnuieşte să fie foarte activă pe reţelele sociale, acolo unde le împărtăşeşte totul fanilor săi.

Aşa s-a întâmplat şi acum, când Oana Roman a postat o fotogafie prin care şi-a lăsat fanii cu gura căscată. Vedeta poartă o ţinută care îi scoate în evidenţă foarte bine silueta şi, astfel, se poate vedea că Oana Roman a scăpat de foarte multe kilograme în plus.

Oana Roman a fost ţinta multor ironii, de-a lungul anilor, după ce multe persoane au făcut glume pe seama grutății ei. Ei bine, vedeta nu s-a lăsat doborâtă, ci a vrut să arate de ce este în stare. Astfel, acum, când a ajuns la silueta visată, Oana Roman a fost felicitată de fani pentru ambiţia de care a dat dovadă. ”Ce frumoasă eşti, Ești superbă și cred că schimbările pe care le faci îți fac bine, radiezi. Fă tot ce te face fericită, Felicitări pentru noul look !Ținută , atitudine, prestanță , eleganță”, sunt câteva dintre mesajele primite de Oana Roman de la fani.

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei

Oana Roman s-a împăcat cu Marius Elisei și a oferit și prima reacție după această hotărâre. După șapte ani de relație, Oana Roman anunța separarea de soțul ei. De dragul fiicei lor, însă, aceștia au decis să petreacă împreună sărbătorile de iarnă. Înconjurată de familie și apropiați, recent, vedeta a dat prima petrecere în noua ei casă. Nelipsit a fost și Marius Elisei, cu care Oana s-a sărutat în direct, la TV.

Perioada în care au stat despărțiți, i-a făcut pe Oana Roman și Marius Elisei să-și dea seama că de fapt vor să mai dea o șansă relației lor. ”Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie. Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Am evitat să vorbesc despre asta în detaliu şi nici n-am s-o fac de acum încolo pentru că pot spune nişte lucruri… Nu vreau să pic în penibil şi să dau detalii care nu îi privesc pe ceilalţi. Sunt lucruri care ţin de sentimentele mele interioare”, a mărturisit Oana Roman la Antena Stars.

Loading...

Revista Presei