Scandal uriaș după finala Puterea Dragostei: „Îmi strici tot programul”. Ce se va întâmpla cu emisiunea: Un nume bombă ar urma să revină în show

01 aug. 2020
Scandal uriaș după finala Puterea Dragostei: „Îmi strici tot programul”. Ce se va întâmpla cu emisiunea: Un nume bombă ar urma să revină în show

Doar câteva zile au trecut de la finala sezonului al doilea al emisiunii Puterea Dragostei, că Livian și Bianca s-au certat din nou, bărbatul acuzându-și iubita că îl neglijează.

Totul a pornit de la intenția lui Livian de a-i face un cadou iubitei sale, căreia a vrut să-i cumpere extensii de păr. Bianca a început să-l grăbească pe Livian, spunându-i că are foarte multă treabă, iar de aici nu a mai fost decât un pas până ce Livian a început să o acuze pe aceasta de lipsă de implicare în relație.

Citește și: Jador s-a îndrăgostit din nou. Pentru ea, a anunțat că se întoarce în emisiunea Puterea Dragostei 

Redăm, mai jos, dialogul dintre cei doi, publicat de wowbiz.ro:

„Livian: Uite la asta ce figuri are în cap. Ce-s cu figurile astea tu? Păi te las, râd, glumesc, dar lasă figurile. Auzi la asta. Hai că am treabă.

Scandal uriaș după finala Puterea Dragostei: „Îmi strici tot programul”. Ce se va întâmpla cu emisiunea

Bianca: Îmi strici tot programul

Livian: Care program?

Bianca: Eu am multe chestii de făcut

Livian: Da, dar vezi că neglijezi alte chestii care-s destul de importante

Bianca: Avem timp!

Livian: Păi uite că eu mâine plec

Livian: Hai să îți explic

Bianca: Am treabă. Bine…

Livian: Gândește-te la o mamă singură care lucrează să îi ofere tot ce are nevoie, dar pentru că lucrează prea mult uită să îi mai ofere și cealaltă parte. E ca și cum eu îți dau ție bani. Așa mai bine stai cu un bătrân, nu? De ce nu stai cu un bătrân? Fiindcă ăla nu te satisface sentimental, te satisface financiar.

Cum e un copil căruia mama nu-i oferă afecțiune? Poate să îi dea toți banii din lume, dar în interior se rupe, se rupe. Crește și ratează anumite momente ale vieții. Asta nu înseamnă că nu tre să faci treabă. Faci treabă, dar în alea două secunde când treci pe lângă mine mă iei în brațe și îmi dai toată dragostea pe care nu mi-ai dat-o în ultimele două ore.

Bianca: Nu înțelegi că e un timp foarte scurt?

Livian: Nu contează. Când ești pe mașină ești distantă, când ești în oraș ești distantă. Timpul ăsta în care mergem să îți rezolvi treaba..

Bianca: Eu în timpul ăla îmi fac planurile în cap. Am multe…

Livian: Bine.”

Adevărata bombă a emisiunii Puterea Dragostei. Cine se întoarce?

O adevărată bombă e pe cale să fie detonată în emisiunea Puterea Dragostei. Bianca, fostă concurentă în sezonul al doilea, a vorbit într-un vlog despre reîntoarcerea în sezonul 3 al emisiunii, susținând că ar urma să formeze un cuplu cu Livian.

„Sinceră să fiu nu am fost la Cluj și nu voi merge. Nu am mai ținut legătura cu Livian după emisune. Chiar nu am de ce să mă duc după el. Dacă ar veni la mine, i-aș deschide ușa și aș zice Bună, Livian.

Ulterior, aceasta a fost întrebată dacă va forma un cuplu cu Livian în sezonul al treilea, iar răspunsul său nu lasă loc de interpretări:

„Da, aș forma. Aș vrea să fiu cu Livian. Mi-a păsat de Bianca. De aia nu am făcut pași. Dar până la urmă fericirea mea este mult mai importantă și este pe primul loc. Eu zic că vom fi împreună în sezonul 3. Mă întorc. Livian, dacă nu erau susținătorii, era cu mine”, a declarat Ramona despre o posibilă relație cu Livian, în sezonul al treilea al emisiunii Puterea Dragostei.