Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Scrisoare către un Scorpion! Habar nu aveai că poți avea parte de toate acestea! Vezi ce scrie

  1. Home/
  2. Entertainment/

Astrele au numeroase sfaturi pentru zodii. Dacă ești Scorpion, atunci trebuie să citești ce au să îți spună.

„Dragă Scorpion,

Vrem să știi, înainte de toate, că oamenii ar da orice să afle ce se petrece în mintea ta. Ești o fire misterioasă, vorbești puțin despre sentimentele tale, iar ceilalți reacționează ca în fața oricărei cutii închise: vor neapărat să o deschidă.Să nu ai regrete că ești astfel, deoarece în momentul în care te vor deschide, își vor îndrepta atenția spre alte lucruri interzise. Poți, însă, să le mai spui, din când în când, sau măcar să le dai de înțeles că tu visezi în culori pe care ei nici măcar nu le cunosc.

Așa vor înceta să mai scormonească în sufletul tău și vor încerca, poate, să învețe ceva de la tine.De cele mai multe ori vorbești o limbă pe care doar tu o înțelegi, dar numai pentru că ceilalți nu sunt destul de pregătiți pentru tine.

Nu te simți inferioară, ce spui are întotdeauna logică, problema nu este la tine. Ochii tăi dezvăluie totul și nimic în același timp, așa că este foarte greu pentru ceilalți să îți dea seama când spui adevărul și când minți.Folosește-te de această abilitate pentru a ajunge acolo unde îți dorești, dar ai grijă să nu îi rănești pe ceilalți în drumul tău spre succes.

Nu te deprima pentru că sunt puțini oameni care simți că te înțeleg. Înseamnă că ești o persoană foarte specială. Iar dacă nu ți-ai găsit, încă, jumătate, nu este o tragedie.Într-o zi, mai devreme decât te-ai aștepta, cineva va avea răbdare să treacă peste zidurile pe care le-ai ridicat ca să te apere. Atunci, când vei rămâne vulnerabil, vei dezvălui cea mai frumoasă priveliște. Păstrează-te pentru acel moment, pentru că nu vei regreta.

Cu drag, Astrele!

Scrisoare catre un Berbec

Berbecul are mereu impresia că le știe pe toate, dar uneori are nevoie de un sfat bun de la surse ceva mai înțelepte. Dacă te-ai născut în această zodie, află ce vor astrele să nu uiți niciodată.

„Dragă Berbec, Știm cât de greu este să fii tu: uneori te simți stăpânul lumii, alteori ai impresia că nimic nu te mai poate ajuta să te înalți. Uneori îți ții capul plecat, alteori nici cea mai tăioasă sabie nu ți-l pleacă! Ești un om puternic, dar vulnerabil în același timp.

Te impresionează tragedia cuiva, dar te și revoltă, când simți că singur s-a adus în acea situație. Iar în sufletul tău se duce o luptă grea, care te consumă. Spune ce crezi, dar fă-o fără să îi rănești pe ceilalți. Nu te abține, pentru ca picătura care îți umple paharul să te facă, apoi, să răbufnești și să spui lucruri pe care ajungi să le regreți.

Mai știm că ai o poftă nebună să afli lucruri noi, să urci spre culmile succesului, dar cel mai mult tânjești după dragoste. Îți place să pari dur de fiecare dată, dar abia aștepți două brațe care să îți „înmoaie” sufletul.

Ți-e greu să îți găsești o jumătate, pentru că ceilalți au deseori impresia că nu prea ai sentimente. Nu e rău să fii precaut, dar uneori ți-ar face bine să să te lași dus de val.Îți asumi multe riscuri în viață, dar vrei ca dragostea și loialitatea celor din jurul tău să fie lucruri sigure. Știi foarte bine că nimic nu este sigur, așa că de ce mai cauți certitudini?

Atitudinea ta îi intimidează pe ceilalți, dar nu te gândi niciodată să schimbi asta. Tu îi vei face pe oamenii din jur să își dorească să își depășească limitele, să se gândească la noi moduri să te întreacă și să evolueze, iar un astfel de rol nu trebuie schimbat niciodată.

Important este că în momente grele le arăți tuturor ce inimă mare ai, pentru că n-ai fi în stare să abandonezi nici măcar un dușman aflat la nevoie.Caută în viață oameni care, desi văd că ești nerăbdător, dornic să domine și uneori agresiv, înțeleg că e mult mai mult de atât la tine.

Iar lor arată-le cu încredere și partea ta delicată. Cu timpul, poate ai să înțelegi că ești o persoană complexă, interesantă, care merită să strălucească din toate unghiurile. Nu ar trebui să ascunzi nimic, pentru că nimic din ce spui sau arăți nu ar putea să te doboare, ci doar să te întărească!

Cu drag, Astrele!”

Credința în Dumnezeu întărește sistemul imunitar

Neurologul Constantin Dulcan este convins de faptul că credința are un impact puternic asupra sănătății noastre. Dr. Pavel Chirilă spune la rândul lui că credința în Dumnezeu este o credință salvatoare. Convingerea că Isus, Doctorul sufletelor și al trupurilor poate tămădui orice boală și neputință, atât pe cale naturală, cât și în mod miraculos, îl ajută pe bolnav să suporte cu răbdare sfântă boala lui.

Dr. Dulcan spune că credința în Dumnezeu „stimulează” într-un anumit fel funcțiile sistemului imunitar, ajutând la recuperarea din boală.

Însuși Isus le spunea celor care veneau la El și se vindecau: „Credința ta te-a vindecat”. Iar în altă parte zice: „O, femeie, mare este credința ta, fie ție după cum voiești!” Sfânta Scriptură ne oferă o sumedenie de exemple de oameni care s-au tămăduit prin credința lor puternică și neclintită în Mântuitorul. Toți bolnavii care veneau cu credință la El sau erau aduși ca să-i vindece, au primit tămăduire.

„Acesta neputințele noastre a luat și bolile noastre le-a purtat.” Orbii care s-au vindecat au fost întrebați de Domnul Iisus: „Credeți că pot face Eu aceasta?” Iar ei au zis: „Da, Doamne.”

Dr. Dulcan vorbește și despre puterea rugăciunii în actul vindecător, și dă un exemplu concret despre modul în care ea poate ajuta la însănătoșirea noastră sau a altei persoane, pentru care ea este făcută. Eben Alexander, un neurochirurg american, a petrecut în comă o săptămână din cauza unei meningoencefalite bacteriene. Rugăciunea are puterea de a schimba realitatea fizică în care trăim. Mai mult decât atât, ea poate schimba starea noastră de spirit și evoluția unei boli.

După ce și-a revenit, a povestit că în perioada de comă a văzut în jurul lui oameni care stăteau în genunchi, și a simțit venind dinspre ei o energie pozitivă. Această imagine nu era altceva decât persoanele care se rugau în realitate pentru el.

Vindecarea trebuie trăită în mod personal de către bolnav. Credința în Dumnezeu îl ajută să înțeleagă sensul crucii sale și taina bolii.

Dr. Pavel Chirilă spune că „dacă suferința este o cruce, atunci Hristos Domnul suferă cu fiecare bolnav pe cruce și ia asupra-Și durerea noastră.”Din păcate, spune doctorul Chirilă, foarte puțini bolnavi trec pe la capelă după ce sunt externați să-I mulțumească lui Dumnezeu pentru că s-au făcut bine.

Obligația mamei necesară pentru reușitele și fericirea copiilor. Să spuneți și altor mame
Binecuvântarea care iese din străfundurile inimii mamei, adăpată de harul lui lui Dumnezeu, este o putere creatoare în viața copiilor ei. Binecuvântarea mamei ne este necesară pentru reușita în lucrările noastre și pentru dobândirea fericirii în viață.

De aceea, mulți se grăbesc, vin chiar din străinătate, fără să ia seama la osteneli și cheltuieli ca s-o apuce pe mama lor înainte să-și dea sufletul, să primească binecuvântarea ei, să-i închidă ochii, s-o înmormânteze și s-o îngroape. Și consideră acest lucru o îndatorire și o necesitate, o cinste și o binecuvântare.

Mamelor, dăruiți, trimiteți binecuvântarea voastră asupra copiilor, fie că viețuiți aici pe pământ, fie că vă aflați în Ceruri! Binecuvântați-i pe copiii voștri!Atanasie I. SkarmoghianiExtras din „Mamele creștine ale Sfinților Trei Ierarhi”, Ed. Egumenița, Galați, 2012, pag. 79

Andru