Scrisoare halucinantă pentru tatăl Luizei: A venit mașina morții. Nu mai căutați fetele, sunt moarte

15 aug. 2019
Scrisoare halucinantă pentru tatăl Luizei: A venit mașina morții. Nu mai căutați fetele, sunt moarte

Tatăl Luizei a făcut publică o scrisoare desprinsă din filmele de groază. Ținut la distanță de mama fetei, tatăl îndurerat a vorbit pentru prima data de ceea ce i s-a întâmplat fetei sale.

Li s-a transmis să nu mai caute fetele pentru că sunt moarte.

”În scrisoare scrie așa: domnilor, vă rog frumos să nu mai căutați fetele, sunt moarte. Am sunat la 112. Vă dați seama cum mă simt eu. Nu pot să mă apropii de casa mea, din cauza lor. Aștept să vină DIICOT să ia această probă, această scrisoare. Eu am vorbit cu fata la 11:30 în data de 14 aprilie. Ea m-a sunat pe mine și mi-a spus: tati, am venit la Caracal să scot banii pe care mi i-a trimis mami din Anglia. Tati am ajuns la ocazie, am oprit ocazia și te sun când ajung acasă. A venit mașina morții, probabil”, a declarat Claudiu Melencu la România TV.

Totuși, bărbatul speră ca fiica sa să fie în viață.

”Eu simt că trăiește. În scrisoare scrie foarte clar că fetele sunt moarte. Dar eu simt că Luiza trăiește și acolo unde este nu e bine…”, a mai spus Claudiu Melencu.

Au trecut aproape cinci luni și părinții Luizei nu mai au nicio informație despre fiica lor. Fata a dispărut în luna aprilie, când a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă.

Cum s-a jucat criminalul cu familia fetei, dar și cu anchetatorii? 

Gheorghe Dincă, criminalul în serie care a cutremurat o țară întreagă, s-a jucat cu anchetatorii în tot acest timp. Cum a reușit? Are oameni în spate care îl protejează și îi spun ce să facă? Încă nu se știe nimic concret, dar totul duce la un singur răspuns. Criminalul ar acoperi pe cineva, cineva care l-a ajutat să scape de aceste fete.

Inițial, Gheorghe Dincă a declarat că a aruncat-o pe Luiza, în Olt, apoi în Dunăre. Ulterior, acesta a indicat un alt loc anchetatorilor, loc în care oamenii legii au găsit alte rămășițe umane. Acestea nu a specificat dacă sunt ale Luizei. Agresorul nu își mai amintește sau vrea să pară că nu își mai amintește victimele după nume. Le identifică după luna în care le-ar fi ucis, fata din luna X.

Potrivit rezultatelor IML, oasele găsite nu sunt ale Alexandrei, ci aparțin unei fete cu vârstă cuprinsă între 15 și 19 ani.