Se desparte Dragnea de Irina Tănase?! Ce decizie a luat blonda: L-a anunțat și pe fostul șef al PSD

irina

În ultima vreme, s-a speculat că relația dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a deteriorat. Blonda a fost surprinsă fără inelul dăruit de către fostul șef al PSD și s-a spus că cei doi s-au despărțit. Acum totul este clar. S-a aflat ce decizie a luat Irina, iar Dragnea a aflat.

Se desparte Dragnea de Irina Tănase?!

Liviu Dragnea și Irina Tănase sunt împreună de peste cinci ani de zile, de când iubita lui Dragnea avea doar 21 de ani. În ultima vreme s-a speculat că cei doi s-au despărțit din cauza faptului că Dragnea a ajuns la pușcărie. Inelul de 1000 de euro pe care acesta i l-a dăruit nu se mai afla pe mâna Irinei.

Mai mult, ceea ce a dus la despărțire au fost mesajele postate de tânără pe rețelele de socializare, toate întărind ideea de separare.

Se pare însă că nu este așa și că cei doi vor rămâne împurenă. Dragnea și iubita lui plănuiau să se căsătorească anul acesta, însă decizia magistraților i-a luat prin surprindere, fostul șef al PSD fiind trimis la închisoare. Irina a hotărât să îl aștepte până iese după gratii, apoi să se căsătorească. Cât despre inel, acesta nu ar fi fost cel de logodnă, ci unul primit cadou de 1 Martie, în 2016.

„Irina are în continuare inelul de la Liviu, însă sunt momente când îl poartă, momente când nu-l poartă, ca orice femeie. E nostalgică, da, e adevărat, dar pentru că el (n.r. Liviu Dragnea) este închis și nu îl vede. Este foarte tristă din cauza asta, însă cam atât. Ea îl iubește foarte mult, puțini înțeleg asta, pentru că toți se gândesc la diferența de vârstă, însă între ei nu există așa ceva”, a declarat o sursă apropiată cuplului, conform cancan.ro.

Dar asta nu e tot. Apropiatul cuplului mai spune că cei doi sunt mai apropiați ca oricând, deși Dragnea e în pușcărie. „Inelul valorează 1.000 de euro și este primit cadou. Încă nu i-a oferit un inel propriu-zis, însă a cerut-o de soție, i-a spus că vrea să-i fie nevastă. O iubește mult și încearcă să o protejeze cât poate. Ea este îndrăgostită de el și îl așteaptă. Cu tot ce s-a întâmplat, Liviu nu a mai apucat să ia un inel. Însă au stabilit un lucru după ce au aflat că el merge la închisoare: se căsătoresc imediat după”, a adăugat sursa.

Revista Presei