Se împacă Răzvan Simion și Lidia Buble? „Anul viitor va fi frumos… și se termină cu un copil”

lidia buble razvan simion

Au trecut mai bine de două luni de când Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit, însă zvonurile privind o eventuală împăcare continuă să apară răsară dintr-o parte sau alta.

Iar toate acestea sunt alimentate chiar de către cei doi foști iubiți, actuali parteneri de business. Răzvan Simion a rămas managerul Lidiei Buble, astfel încât cei doi se văd în continuare extrem de des, fiind surprinși împreună în mai multe ipostaze.

Poate tocmai din acest motiv, potrivit Impact.ro, printre prietenii celor doi se spune că aceștia s-au despărțit doar pentru a se împăca din nou, și că toată această perioadă nu ar fi nici mai mult nici mai puțin decât o negociere înainte de căsătorie.

Răzvan Simion nu se ferește nici el să dea apă la moară acestor zvonuri. Astrologul emisiunii „Neața cu Răzvan și Dani” a venit cu niște vești importante pentru acesta, vești pe care gazda matinalului de la Antena 1 nu s-a ferit să le comenteze în stilul clasic:

„Astrologul nostru a zis că-mi face cadou de ziua mea o analiză completă. A zis că-mi face și o interpretare. Oricum… mi-a zis că din 8 august 2020 și până la anul pe 8 august… va fi mare nenorocire… bătălii la ușa mea. Va fi ceva frumos.

Și cică finalul este cu un copil. Așa mi-a zis. Dar eu mi-am făcut datoria față de societate acum mult timp. 16 ani face fiica mea în august”, a zis Răzvan Simion.

 

Revista Presei