Se închid mall-urile din România! Care este primul mall care ar putea fi închis

Se închid mall-urile din România?! Măsurile luate împotriva extinderii epidemiei de coronavirus ar putea începe să vizeze și mall-urile din țara noastră. Astfel, primul mall este deja pe cale să se închidă. 

Primarul Sectorului 1 a anunțat, la dcnews.ro, că a discutat cu administratorul Băneasa Shopping City și a propus măsuri de siguranță suplimentare.

„Am discutat și posibilitatea să închidem mallul Băneasa. Am discutat. Nu este, însă, o decizie pe care să o iau eu, dar, în perioada următoare, cred că se va lua în calcul închiderea nu a întregului complex comercial, a tuturor magazinelor, pentru că eu cred, de exemplu, că hipermaketul Carrefour ar trebui să rămână deschis pentru aprovizionarea populației”, a declarat Daniel Tudorache.

„Nu sunt probleme cu dezinfectanții. M-am interesat la cei care produc și am înțeles că a fost o sincopă la graniță, dar se va debloca în următoarea perioadă”, a afirmat Daniel Tudorache.

Coronavirus a fost declarat oficial pandemie 

Epidemia de Covid-19 este o pandemie, a anunţat Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

Focarul global de coronavirus a ajuns acum la nivelul unei pandemii globale, a declarat directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Tedros Adhanom Ghebreyesus.

„OMS a evaluat acest focar 24 de ore din 24 şi suntem profund preocupaţi atât de nivelurile alarmante de răspândire, şi de gravitate, cât şi de nivelurile alarmante de inacţiune”, a afirmat oficialul.

Revista Presei