Se pregătește marea lovitură pentru Iohannis! PSD declanșează războiul total în ziua alegerilor

iohannis456

S-a strigat mobilizarea masivă a mașinăriei de voturi a PSD. Absolut tot ce înseamnă primar PSD va fi angrenat în ziua alegerilor. 

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat trezirea greilor din PSD. Firea a explicat că a văzut discuțiile avute de Dăncilă cu șefii de organizații și consideră că în PSD s-a produs valul de mobilizare, iar liderii din teritoriu se vor trezi.

”Nu există sub nicio formă posibilitatea ca vreun coleg de-al nostru să trădeze. Nu se poate ca niciun coleg de-al nostru să adune voturi intenționat în coșul lui Klaus Iohannis. Există cazurile deja cunoscute de oameni care joacă în cealaltă tabără, care s-au anunțat și public, de aceea nici nu i-am mai luat în calcul. Acolo unde vor exista scoruri mai slabe, colegii noștri ne vor explica. Spre deosebire de europarlamentare, scorul nostru a fost mai mare și suntem pe trend de creștere,” a spus Gabriela Firea, la Antena 3.

„Vorbim de întregul activ al PSD”

Despre mobilizarea masivă a PSD a vorbit și purtătorul de cuvânt al PSD, care a vorbit despre „o resursă care înseamnă în final câteva milioane de voturi.”

„Astăzi (luni – n.r) am avut o ședință de lucru, o discuție cu primarii și toți cei care sunt implicați în campanie, vorbim de întregul activ al PSD. A avut loc o videoconferință în care am reușit să mobilizăm tot ceea ce înseamnă resursă în PSD și vă asigur că este o resursă care înseamnă în final câteva milioane de voturi, acele voturi de care avem nevoie duminică.

Toți primarii, președinții de Consilii Județene și președinții de organizații sunt prezenți în această campanie. Sunt ultimele zile și suntem convinși că aceștia vor reuși duminică să aducă un scor istoric pentru partidul nostru. Este nevoie și se poate să facă acest scor”, a afirmat deputatul Valeriu Steriu.

Revista Presei