Antena 1 vrea să umilească Pro Tv cu un proiect luat de la ei! Dezvăluiri din interiorul emisiunii

26 aug. 2019
Antena 1 vrea să umilească Pro Tv cu un proiect luat de la ei! Dezvăluiri din interiorul emisiunii

Cei de la Antena 1 pregătesc surpriza și lovitura toamnei. Cel mai nou sezon Chefi la cuțite începe în curând, iar cei mai tari bucătari vin cu dezvăluiri chiar din interiorul emisiunii. Chef Florin Dumitrescu pregătește o lovitură de proporții.

Noul sezon Chefi la cuțite stă să înceapă. Pe 9 și 10 septembrie celebra emisiune revine pe micile ecrane. Bucătarii aspiranți la cel de-al șaptelea titlu al show-ului culinar se vor bate pe un premiu fabulos, 30.000 de euro.

”Vreau ca prima farfurie de pe bandă să fie de fine-dining!”, exclamă chef Florin Dumitrescu entuziasmat.

Proiectul a fost inițial al Pro Tv, iar odată cu demisia producătoarei Mona Segall s-a mutat la Antena 1 și are mult succes. Este lider de audiență pe acest tip de show-uri.

Bătălia pentru amulete

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu vor avea ocazia să lucreze la strategiile de joc din prima ediție a sezonului. Batăliile culinare au ca miză amulete valoroase, ce vor putea fi folosite în confruntările pe echipe. Cuțitul de aur, cel mai râvnit element al sezonului trecut, își păstrează importanța și în cel de-al șaptelea sezon al show-ului, căci fiecare zi de jurizări pe nevăzute vine cu o nouă ocazie unică pentru candidați.

Cei mai talentați dintre aceștia ar putea ca printr-un singur preparat excepțional să primească un pașaport de trecere direct în echipa unuia dintre cei trei chefi. În cel de-al șaptelea sezon Chefi la cuțite, maeștrii bucătăriei caută rețete cu un gust fără cusur, dar și un plating inovativ, rețete care să se diferențieze și care să le confirme faptul că bucătarul din spatele ușilor are sarea și piperul necesare unei lupte ”la cuțite”, dar și îndeajuns de talentat pentru un ”cuțit de aur”.

Deliciul telespectatorilor va fi făcut atât de bucătari talentați, dar și de poveștile emoționante de viață ale acestora.

Chefi la cuțite, la cel de-al șaptelea sezon

Cei trei chefi ai gastronomiei au și o bătălie personală în interiorul show-ului. Până acum, fruntaș cu trei victorii, este chef Sorin Bontea care intră fără emoții într-o nouă luptă culinară, convins că și sezonul acesta va fi al lui. Juratul este urmat de chef Florin Dumitrescu, ce a reușit să-şi adjudece două finale, în vreme ce, chef Scărlătescu, are în palmares un singur câștig. Rivalitatea dintre chefi va continua încă din primele momente ale emisiunii.