Se repetă Caracal! Fetița de 11 ani din Dâmbovița, găsită moartă. Cine a ucis-o (SURSE)

22 sept. 2019
Se repetă Caracal! Fetița de 11 ani din Dâmbovița, găsită moartă. Cine a ucis-o (SURSE)

Mihaela-Adriana Fieraru, originară din comuna Gura Șuții, județul Dâmbovița, nu s-a mai întors de la școală, iar tatăl ei a anunțat imediat Poliția. De data aceasta, autoritățile au acționat exemplar și s-au mobilizat pentru găsirea copilei de 11 ani.

Din păcate, aceasta a fost găsită moartă în tufișuri, iar pe corpul ei au fost identificate urme de violență. Primele detalii din anchetă, provenite pe surse, arată că fetiță ar fi fost ucisă prin strangulare. Mai mult decât atât, ar exista deja și un suspect care este chestionat în momentul de față.

Se pare că micuța Mihaela-Adriana ar fi fost omorâtă de un cetățean străin, spun surse citate de Antena3. Cazul seamănă izbitor cu cel din Caracal. Din nou, o minoră a fost răpită și din nou sunt multe imagini pe camerele de luat vederi. Trupul copilei este verificat acum de medicii de la IML care vor putea oferi multe indicii pentru identificarea criminalului.

Primarul din localitate a dezvăluit că aceasta provenea dintr-o familie modestă, care primea ajutoare sociale, dar liniștită.