Se schimbă totul! Cine a câștigat Ferma 2020! Surpriză este una imensă. Nimeni nu se aștepta la așa ceva din partea Pro Tv

ferma

Nici măcar nu intrase bine în competiție că jurnaliștii de la CanCan au scris că el ar fi marele câștigător al reality show-ului Ferma 2020, Orășeni vs Săteni, difuzat de Pro Tv. Filmările s-au terminat în luna septembrie și marea finală ar fi fost câștigată de Augustin Viziru, cel care în anul 2015 a fost nevoit să abandoneze chiar pe ultima sută de metri din cauza unei accidentări oribile.

Imaginile din promo-ul Pro Tv induc ideea că cea care a câștigat concursul ar fi Elena Chiriac, tânăra de 18 ani, care a reușit să se impună în toate duelurile, chiar dacă nu s-a remarcat în Fermă prin prea multă muncă. Toți fanii se așteptau ca marele învingător să fie Andrei Stoica, Viviana Sposub fiind cotată cu zero șanse de câștig.

Cine a câștigat Ferma 2020

De altfel, aceasta a rămas în competiție pentru că producătorii au creat un context astfel încât ea să revină de trei ori înapoi în reality show, deși fusese practic eliminată.

Deși pe surse se vehiculează deja de două luni că Augustin Viziru a câștigat trofeul și cei 50.000 de euro puși în joc, Pro Tv și Mihaela Rădulescu promit surprize în finala care se va disputa astăzi, 3 decembrie.

Așadar, Andrei Stoica, Augustin Viziru, Elena Chiriac sau Viviana Sposub? Răspunsul îl vom afla toți astăzi. Sursele CanCana, întărite și de sursele VoxBiz spun că Augustin Viziru a câștigat, însă surse din Pro Tv au transmis că nu ar fi totuși chiar așa.

Update: Sursele Cancan si Voxbiz au avut dreptate. Augustin Viziru este marele castigator al Ferma 2020.

Citește și:

Revista Presei