Se taie pensiile! Ce români vor rămâne fără o parte din venituri: Va fi prăpăd

pensii3-465×215

Se taie pensiile! Este oficial! Acești români vor rămâne fără o parte din venituri. Va fi un adevărat prăpăd. Liberalii au decis să se țină de cuvânt.

Este un moment crucial pentru pensionarii din România. Această nouă măsură va schimba cursul economiei țării în următorii ani.

Se taie pensiile

Liberalii își respectă promisiunile făcute înainte de alegerile prezidențiale și de preluarea guvernării. Rareș Bogdan a făcut anunțul momentului.

Rareș Bogdan, al doilea om în PNL, a declarat că se vor tăia pensiile speciale. În plus, acesta susține că nu are încredere în social democrați, ci în proprii lui colegi. „Tăiem! Vom vedea ce se întâmplă. Noi vrem să tăiem. PSD încearcă să le facă înaintea noastră. Eu nu am încredere în PSD. Eu am încredere în colegii mei că vor face ce au promis alegătorilor.”, a declarat Rareș Bogdan.

Reamintim că, PNL a promis alegătorilor că vor elimina pensiile speciale în primele 30 de zile de la preluarea mandatului. Se pare că, liberalii se țin totuși de cuvânt și fac ceea ce au promis. De asemenea, proiectul de lege care prevede tăierea pensiilor speciale la anumite categorii de persoane a fost aprobat de Comisia de Muncă din Camera Deputaților.

Potrivit proiectului de lege, pensiile speciale se vor impozita cu 30%, iar tot ce depășește 10.000 de lei se va impozita cu 50%. Pe lângă Rareș Bogdan și liderul USR, Dan Barna, este un susținător al tăierii pensiilor speciale.

Revista Presei