Seamănă? Cine este, cum arată sora Antoniei și de ce nu s-a aflat despre existența ei până acum

antonia

Puțini știu că frumoasa Antonia are o soră. Despre aceasta s-a vorbit foarte puțin în presă, deși artista nu a încercat să o țină ascunsă. Alessia este însă foarte mică și de aceea s-a evitat expunerea ei în prim plan.

Denise Iacobescu, mama Antoniei a divorțat de tatăl acesteia, Paul în urmă cu mulți ani. Bărbatul s-a recăsătorit cu Bianca, iar din această căsnicie a rezultat o fetiță minunată, care atunci când va crește ca frânge multe inimi. Alessia are trăsături foarte frumoasă și are ceva din atitudinea sorei ei celebre.

Micuța și-a întâlnit deja nepoțeii, care sunt de aceeași vârstă cu ea și se înțeleg de minune. Dominik și Akim, copiii Antoniei și ai lui Alex Velea se bucură mereu să-și întâlnească ruda și să se joace împreună.

„Suntem în relaţii foarte bune. Mă înţeleg de minune cu actuala soţie a tatălui meu, Bianca. Îi vizitez, mai ales că îmi e foarte drag să o văd pe fetiţa lor, surioara mea. Îi duc mereu cadouri”, spunea Antonia într-un interviu mai vechi, potrivit perfecte.ro.

Revista Presei